Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 54
Дори в части от витрината на столицата на Пхенян можете да се разхождате по средата на главната улица през нощта, без да можете да видите сградите от двете страни.
Барбара Демик
Когато общуваха, това беше по имейл или текстово съобщение. Моменталното удовлетворение на съвременната комуникация уби част от магията помежду им.
Барбара Демик
Разхождайки се по улицата с портрет на Далай Лама, веднага ще бъде арестуван в повечето части на Китай. Малки медальони рутинно се конфискуват и унищожават.
Барбара Демик
...цялото зависи от точното движение на частите и всеки панел е свързан с това как се движи предишният.
Барбара Ууд
Позитивната психология е неразделна част от психологията. Да бъдеш човек включва както възходи, така и спадове, възможности и предизвикателства. Позитивната психология отделя малко повече внимание на възходите и възможностите, докато традиционната психология - поне в исторически план - е обръщала повече внимание на спадовете.
Барбара Фредриксън
Наслаждавайки се на семейството си, времето си сред природата и шанса да върша работа, която намирам за безкрайно очарователна и полезна. Усмивката ми става още по-голяма, когато си мисля колко щастлив съм да имам такива удоволствия, които да са част от ежедневието ми.
Барбара Фредриксън
Войната е неразделна част от историята на човечеството. Но духовното поробване е съвсем различен въпрос. Това е привилегията на по-развитите страни, които могат да си позволят кръстоносен поход срещу целия свят, заплашвайки еретиците с ядрени бомби!
Бари Айслър
Яжте много плодове и зеленчуци и живейте целия си живот по всякакъв начин, както можете: редовно спортувайте като част от ежедневието си, избягвайте затлъстяването, не пийте много, не пушете и не разсейте се от истинските, основни, прости причини за влошено здраве.
Бен Голдейкър
Никога не смесвайте вашите спекулативни и инвестиционни операции в една и съща сметка, нито в която и да е част от вашето мислене.
Бенджамин Греъм
Е, естествено, някои от животните трябва да са избягали от Парка за животни на Дивия свят и част от него се опитаха да си спомнят дали някой в училище някога ни е казвал какво да правим, когато сме изправени пред лъв; но не, разбира се, че не, те бяха твърде заети да преподават наистина полезни неща като столиците на щатите.
Адам Рекс
Най-добрата част от използването на описателен език е, че той премахва соченето с пръст и обвинението и помага на всички да се съсредоточат върху това, което трябва да се направи.
Адел Фабер и Илейн Мазлиш
След като злото се индивидуализира, ставайки част от ежедневието, начинът на съпротива също става индивидуален. "Как оцелява душата?" е основният въпрос. И отговорът е: чрез любов и въображение.
Азар Нафизи
Дисоциацията е адаптивна: позволява сравнително нормално функциониране по време на травматичното събитие и след това оставя голяма част от личността незасегната от травмата.
Бесел ван дер Колк
Сега той винаги би бил част от нея. Просто още не го знаеше.
Бет Харбисън
Познавам много бизнесмени в Русия, които съзнателно са се подписали, за да компрометират ефективно своите ценности с цел собствена печалба, за да станат част от този престъпен апарат в Русия.
Бил Браудър
Една от най-големите тръпки в целия живот е да почувстваш Божията ръка, която работи чрез теб и да бъдеш част от работната реалност на църквата, ангажирана в движение, по-голямо от себе си.
Бил Хайбълс
Тези мъже се бяха отказали от части от тялото си, части от ума си, за да убият враг, когото не можеха да видят, за да спасят приятели, които не можеха да забравят, да вземат парче земя, което не можеха да притежават.
Били Лец
Парадигмата е част от обуславянето на ума, нашите обусловяващи мисловни модели.
Боб Проктър
Смъртта е част от живота.
Брайън Джейкс
Съседите вече не са съседи. В по-голямата си част те са непознати.
Брайън Кийн
Моята читателска аудитория изглежда са чувствителните хора, в по-голямата си част. След това има случайни фенове, които казват: "Аа, видео игри!"
Брайън Лий О'Мали
Понякога съм в някаква връзка с читателската аудитория и те изглежда имат проницателни въпроси, в по-голямата си част.
Брайън Лий О'Мали
Предишна
1
...
53
54
(Текуща)
55
...
78
Следваща