Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 46
Голяма част от работата ми е да ускоря способността си да предоставяме иновативни продукти на нашите клиенти по-бързо.
Сатя Надела
Активното движение е неразделна част от живота, а не диетата.
Светлана Бронникова
Светът започва наново с всяко раждане, казваше баща ми. Забрави да каже, че с всяка смърт свършва. Или не смяташе, че има нужда. Защото през голяма част от живота си той е работил в гробище.
Себастиан Бари
Загадката е пъзел с неизвестен брой части. И победител е този, който събере цялата мозайка.
Себастиан Фитцек
... в по-голямата си част децата са нещо съвсем различно: самите себе си.
Себастиан Фолкс
Тя разбира. Няма къде да отидете, освен да продължите. И все пак част от нея копнее да се върне назад.
Селест Инг
Събудих се изведнъж, малко след 5:30 сутринта, с онова прекрасно усещане, което трае само част от секундата, когато не знаеш къде се намираш - дори не знаеш на кой континент се намираш! Скочих от футона и отидох до компютъра си, за да отбележа малкото фрагменти от съня, които все още можех да задържа, преди напълно да се стопят в утринната мъгла на ума. Сложността и объркването на приключението ме заредиха с добро настроение: приемам подобни сънища като знак, че мозъкът ми работи добре.
Седрик Вилани
Лесно е да разберем, че сме на прав път: ако се чувствате център на всеобщата любов, където няма място за предразсъдъци и осъждане на себе си или на някой друг, ако усещате могъщия си блясък като неразделна част от единично и неразрушимо цяло, тогава вървиш скъпо.
Анита Мурджани
Фотографията е това, формиране на живопис, композиция, пластичен ритъм, геометрия, настанени в няколко части от секундата.
Анри Картие-Бресон
Като цяло, произведения, посветени на тънки ефекти върху човешкото поведение, представляват много голяма част от литературата.
Сергей Кара-Мурза
Любовта към справедливостта, която е в нас, е не само най-добрата част от нашето същество, но е и най-вярна на нашата природа.
Сесар Чавес
Потвърждавам, че ние, англичаните сме най-добрата нация на света и колкото по-голяма част от света заселим, толкова по-добре ще е за човечеството.
Сесил Родс
Ако дадете част от сърцето си на някого, тогава този човек започва напълно да заема мислите ви и няма място за нищо друго.
Сесилия Ахърн
Никога няма да позволим на никой, която и да е организация или политическа партия, по всяко време или под каквато и да е форма, да отдели която и да е част от китайската територия от Китай.
Си Дзинпин
Аз съм човек, всички сме - всички лекари - и скърбенето е естествена част от медицината. Като лекар скръбта е естествена част от медицината. Ако отречете това, отново ще влезете в този капан на лечение и победа. Мисля, че скръбта е много важна.
Сидхарт Мукхърджи
Духовното удовлетворение не трябва да означава вяра в религия или неверие в науката. ... Независимо дали някой вярва в невидима, всезнаеща сила, или в чудото на науката и вселената, или просто в красотата на човешкия дух, почти всеки изпитва вътрешен копнеж да се почувства част от нещо по-голямо от нас.
Сизар Милан
Кучетата и другите животни, които носим в домовете си, служат като една от най-важните ни връзки с майката природа. Може да не мислим за това съзнателно, но те са нашата спасителна линия към част от себе си, която сме на ръба да загубим напълно.
Сизар Милан
Религията на исляма разглежда животните като специална част от Божието творение и като цяло възхвалява добротата към животните, но подобно на юдаизма и християнството животните не се считат за равни на човечеството.
Силвия Браун
Човекът от двадесети век трябва понякога да бъде напомнян, че работата не е резултат от грехопадението. Човекът е създаден да работи, защото Бог, който го е създал, е "работещ Бог". Човекът е създаден да бъде креативен, с ума и ръцете си. Работата е част от достойнството на неговото съществуване.
Синклер Фъргюсън
Травмата не се явява част от историята, те е изнесена в скоби. Травмата е това, което ние се отказваме да признаем като част от нашата история.
Сири Хуствет
Забравата е неотменна част от живота, както и паметта. За човек е характерно да забравя.
Сири Хуствет
Важното е да бъдете част от един добър проект с добри талантливи хора.
Сиси Спейсик
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
78
Следваща