Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 45
И това беше част от трагедията: току-що бях започнал да я опознавам. Тъгувах за връзката, която можеше да процъфти, но нямаше шанс да се развие.
Сай Монтгомъри
Антропоморфизмът е толкова интересна концепция. Това означава проектиране на човешки мисли и емоции върху животно. Което означава, че мислите и чувствата принадлежат само на хората. Разбира се, ако вярвате в еволюцията или ако вярвате в Библията, това не е така. Както еволюцията, така и Библията ни казват, че сме част от семейство.
Сай Монтгомъри
Мисля, че държим тези моменти на отхвърляне и приемане много близки. Мисля, че ги носим винаги, като напукани черупки, от които някога се е излюпила част от нас.
Саймън ван Буй
Независимо дали го знаете или не, ние оставяме части от себе си, където и да отидем.
Саймън ван Буй
Не можете да поставите цена на ритуалите на любовта, защото никога не знаете какво ще се случи след това. Предполагам, че страхът е част от вълнението и не можем да имаме едното без другото.
Саймън ван Буй
Най-разочароващата част от опитите да насочите всичко не е, че това ви отчуждава от хората, които искрено искат да помогнат, а че всъщност е невъзможно.
Саймън ван Буй
Ние сме привлечени от лидери и организации, които умеят да предават това, в което вярват. Способността им да ни карат да се чувстваме като принадлежащи, да ни карат да се чувстваме специални, сигурни и не сами е част от това, което им дава способността да ни вдъхновяват.
Саймън Синек
Вярвам, че във всеки, който намери голямо съкровище, се крие проклятие: през останалата част от живота си непрекъснато говори за това как е намерено съкровището.
Саймън Тойн
По-вероятно е това да приключи, или сърцето ми ще стане безпомощна, жалка част от тъканта.
Сакьо Комацу
Страшната част е, че знаех точно колко си лош за мен и въпреки това това не ме спирах да те обичам.
Саманта Кинг
Нека бъдем верни и да се грижим за собствената си част, която е да вършим и страдаме за Него и да положим Христовата част върху Него и да я оставим там; задълженията са наши, събитията са на Господ.
Самюел Ръдърфорд
Страхотното нещо в Съединените щати е способността ни да поглъщаме чужди хора и да ги правим част от нас.
Самюъл Хаякава
Малцина.. са имали умения в слушането. Обучението на повечето свръхвербализирани професионални интелектуалци е в обратна посока. Живеейки в конкурентна култура, повечето от нас през по-голямата част от времето са загрижени главно за предаването на собствените си възгледи и сме склонни да намираме речите на други хора за досадно прекъсване на потока на собствените ни идеи.
Самюъл Хаякава
Последните проучвания на велосипедисти за развлечение на възраст от петдесет и пет до седемдесет и девет години предполагат, че те имат капацитета да изпълняват ежедневните си задачи много лесно и ефективно, тъй като почти всички части на тялото им са в забележително добро състояние.
Санджай Гупта
Е, аз съм будист, Рей, и така част от моя будизъм ми позволи да погледна малко по-дълбоко в хората и събитията в живота ми, които са ме създали. И мисля, че голяма част от този будизъм се проявява в мирогледа в този роман.
Сандра Сиснерос
Желанията са част от удоволствията. Без желания няма мечти, а без мечти ние можем ли да реализираме пълният си потенциал?
Санта Монтефиоре
Архитектът е много интересен, защото архитектът е командир, което означава този, който командва всички работници. Архитектът е и музикален директор и композитор. Той не може да свири на всеки инструмент, но трябва да разбере и въплъти смисъла на всяка част.
Сантяго Калатрава
Когато работя върху скулптура, не трябва да се притеснявам за функцията. Когато работя върху част от архитектурата, непрекъснато трябва да мисля за функцията.
Сантяго Калатрава
Провалът е част от живота. Успехът не ви учи на нищо, но провалът ви учи на устойчивост. Това те учи да се вдигнеш и да опиташ отново.
Сара Морган
Такива бяха нещата при снимките. Колкото и да са красиви, те не можаха да уловят истински усетените части на един момент.
Сара Оклър
Просто не позволявам този манталитет да е част от моя свят.
Сара Силвърман
Когато започнах в Майкрософт, имах късмета да бъда част от възхода на парадигмата клиент-сървър.
Сатя Надела
Предишна
1
...
44
45
(Текуща)
46
...
78
Следваща