Цитати на тема "Част" - страница 37
И все пак знам, че съм твърде млад, че сме твърде млади, за да живея живота си само така, както е свързано с теб. Ако ме бяхте помолили да се омъжа за вас в нощта, когато за първи път ми казахте за приемането ви, щях да прегърна Принстън като част от по-голям план, който включваше мен. Вероятно щях да реагирам по различен начин. Може дори да бях казал да. Уви, тогава не ме попита. Направихте планове за бъдещето си, без да имате предвид мен, и това е добре. Но как сега можеш да ме молиш да подредя живота си около теб?
Меган Макафърти
Всеки момент от всеки ден в живота ни е ценна повратна точка – важна част от нашето духовно израстване, важна сцена във филма на живота ни. Всяко чувство е важно: скука, страх, омраза, любов, отчаяние, вълнение. Всяко действие, което предприемаме, има стойност: акт на любов, акт на изцеление. Всяка дума, която говорим, всяка дума, която чуваме, всяка сцена, която си позволяваме да видим, и всеки сценарий, в който участваме, ни променя. Доверете се и ценете всеки момент от живота си. Нека е важно. Това е повратна точка. Това е духовно преживяване.
Мелъди Бийти