Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 34
В продължение на 50 години - тоест през по-голямата част от живота си за възрастни - работих неуморно за решението на две държави в лицето на безброй разочарования, както от страна на израелските правителства, така и от Палестинската автономия.
А. Б. Йехошуа
Силата на революционерите не е в идеите на техните лидери, а в обещанието да задоволят поне малка част от умерените изисквания, които не са изпълнени своевременно от съществуващото правителство.
А. Бушков
Болестта на евреите е, че те не виждат територия като част от своята идентичност.
А. Б. Йехошуа
Тъй като идеологията е част от човешката личност, тя заслужава място в царството на вечните истини.
А. Б. Йехошуа
Добрата съпруга винаги насърчава мъжа си в неговите интереси. Първо, държат го зает и извън краката й през по-голямата част от деня.
Ан Б. Рос
Да имате деца е много трудно да се справите сами и наистина е лудо трудно да мислите, че го правите като екип и да разберете, че всъщност не сте част от екип.
Ан Енрайт
Хората смятат, че майчинството включва много домакински труд, а това не го прави. Това включва да бъдете мили с децата си възможно най-често. Това е част от моя трик. Нямам такова безпокойство относно задоволяването на техните нужди.
Ан Енрайт
По-голямата част от времето обаче жестокостта на съветските лагерни надзиратели беше немислима, глупава, мързелива жестокост от вида, който може да бъде показан на говеда или овце.
Ан Епълбаум
И все пак част от слуховата дейност все още е откровено непостижима. Въпреки че знаем например, че мозъкът преработва акустичните вибрации в невронни признаци, някои от нашите феноменални слухови таланти, като превеждането на физическите свойства на звука в абстрактното царство на смисъла, остават дълбока загадка, още повече че това се случва в 150 милисекунди след началото на звука.
Ан Карпф
Не можете да контролирате какво мислят другите за вашето изкуство. Помислете за частта от себе си, която можете да контролирате, която е способността ви да бъдете мил, любящ и креативен.
Ан Патчет
Но не можем да разплетем историята на живота на друг човек и да извадим всички части, които не отговарят на целите ни, и да изложим само тези, които го правят.
Ан Патчет
Ние сме част от всеобщата история, ние сме всеобщи книги. Ние не принадлежим на никого, ние не сме моногамни в нашите вкусови и опит. Всичко, което искаме е само да ходим по земя, която не е картографирана.
Майкъл Ондатджи
Мисля, че научаваш много за една държава от нейното изкуство. За мен това е част от драмата на живота. Учи ви, че има места, моменти и случки в други култури, които наистина имат собствен живот.
Майкъл Палин
Децата, които растат, са отделна част от живота ви. Колкото и лош ден да сте имали, това е най-важното и трябва да го помните.
Майкъл Палин
В по-голямата част от бизнеса просто няма такова нещо като "най-добрият".
Майкъл Портър
Ако управлението беше просто, защо по-голямата част от фирмите се провалят? Ако лекарите имаха същия успех като ръководителите, медицинските училища щяха да бъдат закрити отдавна.
Майкъл Хамър
Бизнес реинженерингът не е да поправите нещо. Реинженерингът на бизнеса означава започване отначало, започване от нулата. Бизнес реинженерингът означава да оставим настрана голяма част от получената мъдрост от двеста години индустриално управление,... Как хората и компаниите са направили нещата вчера, няма значение за бизнес реинженеринга.
Майкъл Хамър
Част от ролята на мисловния лидер не е непременно да има всички отговори - аз със сигурност нямам - но е да може да задава правилните въпроси и привилегията да може да води разговора.
Майкъл Хаят
Хората приемат, че имам много дебела кожа, че нямам чувства. Не, в по-голямата си част. Но понякога съм способен на големи благотворителни дела. Склонен съм да го правя тихо.
Майло Янопулос
Плитки емоции. Неспособност да почувствате истинска любов. Нужда от стимулация. Чести словесни изблици. Лош поведенчески контрол. Това са само част от нещата, които социалните медии насърчават във всички нас. Те също така са доста изчерпателен диагностичен контролен списък за социопатия - всъщност това е мястото, където получих списъка.
Майло Янопулос
Сякаш се установява психологическа норма, според която коментарите, оставени онлайн, са част от видеоигра, а не от реалния живот. Сякаш всички сме забравили, че от другата страна има истински човек, който чете и е наранен от нашия витриол.
Майло Янопулос
По-голямата част от западната култура произлиза от Европа, което не е сравнимо с Америка. Тя произлиза от национални държави въз основа на географски и етнически основи. Америка се основава на принципи, много различен вид държава.
Майло Янопулос
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
78
Следваща