Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 32
Депресията е болест и не е необходима част от здравословния начин на живот.
Дейвид Бърнс
Никога не знаеш кога си наблюдаван. Това е една от ужасните страни на това да бъдеш известен. Това е и моята най-неприятна част от актьорството – да съм известен.
Дензъл Уошингтън
Истината се разпространи като епидемия и по-голямата част от населението вече е заразено.
Джани Родари
Харесва ми че в нас има животинско начало. Това е нашата най-искрена част.
Дженифър Лопес
Една от най-важните съставни части на икономическата наука е да знаеш, какво не е нужно да знаеш.
Джон Кенет Гълбрайт
Който е управлявал света, преди да се родя, ще се грижи за него също, когато съм мъртъв. Моята част е да подобря настоящия момент.
Джон Уесли
Всички религии са верни, те просто виждат различна част от слона.
Джордж Лукас
Част от причината моите приятели и аз да постигна успех е, че винаги си помагахме.
Джордж Лукас
По-голямата част от капитала (в Индонезия) е в ръцете на ограничени бизнес групи, които не се чувстват толкова сигурни тук. Всеки най-малък риск ще ги накара да занесат парите си в Сингапур.
Джордж Сорос
Дрехите ви крият голяма част от вашата красота, но не крият некрасивото.
Джубран Халил Джубран
Съгласна съм, че малките момичета трябва да имат различно физическо възпитание от малките момчета, но не се признава каква част от разликата се препоръчва от убеждението, че малките момичета не трябва да изглеждат като малки момчета.
Джърмейн Гриър
Притчи са в по-голямата си част правила за морал или, още по-правилно, за разумно поведение.
Дороти Бранд
Задаването на въпрос е най-простият начин за фокусиране на мисленето... задаването на правилния въпрос може да е най-важната част от мисленето.
Едуард де Боно
Добре известно е, че "избягването на проблеми" е важна част от решаването на проблеми. Вместо да решите проблема, отидете нагоре по веригата и променете системата, така че проблемът да не възникне на първо място.
Едуард де Боно
Латералното мислене не се занимава с игра със съществуващите парчета, а със стремеж към промяна на тези парчета. Занимава се с възприятието, част от мисленето. Тук ние организираме външния свят на парчета, които след това можем да "обработим".
Едуард де Боно
Бих разпознал себе си във всеки негов превод и той щеше да се чувства предаден и раздразнен, когато не напиша нещо по начина, по който той би имал. Част от мен умря с него, част от него живее с мен.
Едуардо Галеано
Истина: въображаема линия, разделяща грешката на две части.
Елберт Хъбард
Разбитото сърце е част от нашият дрескод.
Елчин Сафарли
Осъзнаването на това, че съм ирландец винаги е било част от мен и моята душа.
Колин Фарел
Толкова голяма част от времето й прекарва така: да мечтае какво да каже и никога да не ги изрича.
Колъм Маккан
Всички убийци виждат бъдещето в розово, това е част от професията.
Луи-Фердинан Селин
Вярвам, че тибетците трябва да имат правото да контролират собствените си съдби и сами да решават дали искат да бъдат част от Китай или не. Но това мнение не се споделя от повечето китайци, нито дори от лидерите на повечето западни демокрации. Докато комунистическата партия е на власт, надеждата за Тибет е малка.
Ма Дзиен
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
78
Следваща