Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 3
Предполагам, че това е част от иронията на живота, да се прави неправилно в подходящия момент.
Чарли Чаплин
Слава богу, че никога не съм била изпращана на училище; щеше да изтрие част от оригиналността.
Беатрикс Потър
Езикът може да се справи смислено само със специален, ограничен сегмент от реалността. Останалото, а вероятно е много по-голямата част, е тишината.
Джордж Стайнър
Сътрудничеството е важно не само защото е по-добър начин за учене. Духът на сътрудничество прониква във всяка институция и през целия ни живот. Така че научаването на сътрудничество е част от подготовката за ефективност, решаване на проблеми, иновации и учене през целия живот в една постоянно променяща се мрежова икономика.
Дон Тапскот
Голяма част от хората, които сега четат и пишат, биха били по-добре заети в отглеждането на зайци.
Едит Ситуел
Най-тежката част от работата е да решиш да пристъпиш към нея.
Габриел Лауб
Аз съм част от всичко, което съм прочел.
Теодор Рузвелт
Страхът е моят наркотик и вероятно най-добрата част от мен.
Франц Кафка
Никога не съм разбирал как може някой да не пуши, лишава се от най-добрата част от живота. С добра цигара в уста човек е в пълна безопасност, нищо не може да го докосне, буквално.
Томас Ман
Човешките черти и физиономия, макар и съставени от около десет части или малко повече, са така оформени, че сред толкова хиляди хора няма двама, които да не могат да бъдат разграничени един от друг.
Плиний Стари
Винаги съм смятала еротиката за красива дума. Не се срамувам да бъда свързана с него. Бих се срамувал да бъда свързан с бляскава сексуалност; това е част от живота, но не е всичко.
Марта Греъм
Благодарение на телевизия света се превърна в голямо село, а и голяма част от предаванията възраждат древните сплетни.
Маршал Маклуън
Всяка промяна, дори и най-желаната, има своя тъга, защото това, с което се разделяме, е част от самите нас; човек трябва да умре за един живот, за да влезе в друг.
Анатол Франс
Това е нашата цел: да направим възможно най-смислен този живот, който ни е подарен; да живеем по такъв начин, че да се гордеем със себе си; да действаме по такъв начин, че да живее част от нас.
Освалд Шпенглер
Политиката се дели на две части: религиозна политика и политическа политика. Религиозната политика счита, че миналото трябва да властва над настоящето. А политиката, с която ние сме свикнали, се опитва да създаде нашето утре.
Шимон Перес
Петнадесет години преди да стана екранен актьор, бях в театъра. Голяма част от работата ми беше комедия, която обичах да правя. По-трудно е.
Бен Кингсли
Най-лошата част от успеха е да опитате да намерите някой, който е щастлив за вас.
Бет Мидлър
Но не е толкова трудно да се научиш да представяш себе си като част от страхотна верига. Такава, която започна много преди вас и ще продължи дълго след това.
Дейвид Брин
Деколте - това е само част от истината.
Дон Аминадо
Егоцентризмът е най-големият ни враг. Помислете за това - това, което ни отслабва, е да се чувстваме обидени от делата и неправдите на нашите събратя. Нашето самочувствие изисква да прекараме по-голямата част от живота си обидени от някого.
Карлос Кастанеда
Голяма част от неговите [висши аритметични] теории черпят допълнителен чар от особеността, че важни положения, с отпечатък на простота върху тях, често се откриват лесно чрез индукция и въпреки това имат толкова дълбок характер, че не можем да намерим демонстрациите. до след много напразни опити; и дори тогава, когато успеем, това често е чрез някакъв досаден и изкуствен процес, докато простите методи могат дълго да останат скрити.
Карл Фридрих Гаус
Има три вида егоисти: егоисти, които живеят и позволяват на другите да живеят; егоисти, които живеят и не разрешават на другите да живеят; и накрая, егоисти, които не живеят и не дават на другите да живеят. По-голямата част от жените принадлежи към третия вид.
Иван Тургенев
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
78
Следваща