Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 26
Във Франция има ислямско население, по-голямата част от което идва от северноафриканските страни.
Жан-Мари Льо Пен
Паметта принадлежи на въображението. Човешката памет не е като компютър, който записва неща; тя е част от въображаемия процес, при същите условия като изобретението.
Ален Роб-Грийе
Таланта на историка се състои в това да създаде вярно цяло от части, които са верни само наполовина.
Жозеф Ернест Ренан
Най-добрите готвачи, дизайнери, медийни личности и фирми в страната са част от този динамичен град. Знаем, че жителите на Чикаго са свикнали с най-високите стандарти.
Иванка Тръмп
Когато Тайсън ми отхаоа част от ухото ми, аз се удивих както никога не съм се удивявал, защото това никога не съм го виждал. На ринга могат да ти изместят глава или лакът. Но хапенето в средите на боксьорите не е прието. Бях изумен и шокиран... Аз простих това още в този ден. Това беше правилното решение, но много трудно ми се отдаде.
Ивендър Холифийлд
Хората правят различни планове за това, което наричат живот. И те грешат. В по-голямата част за това са виновни поетите.
Ивлин Уо
Имам съчувствие към всеки, който намери утеха навсякъде, където можем. И много хора го намират в религиозната традиция, каквато е била. Искам да кажа, че обичам голяма част от тази традиция. Но по някакъв начин това просто не ми говореше по начина, по който го прави на някои.
Илейн Пейджълс
Относно националистически-консервативната десница... Хитлер беше представен в по-голямата си част като непримирим и безотговорен, див и вулгарен демагог, а не държавник, пречка за политическото възстановяване, ръководител на екстремно движение със заплашителни социалистически тенденции.
Иън Кършоу
Бездомността е част от нашата американска система. Не трябва да има нищо лошо в това състояние, стига индивидът да не бъде осъден на ненужно страдание и наказание.
Йежи Кошински
Истината е, че сме родени да имаме всичко. Част от нашия недостатък като възрастни е, че вече не разбираме потенциала си.
Йехуда Бърт
Всъщност всички сме част от отбора на човечеството. И като такива, всички сме длъжни да споделяме себе си и своите таланти, в името на отбора.
Йехуда Бърт
Ако храната вече не беше задължена да извършва междуконтинентални пътувания, а оставаше част от система, в която може да се консумира на къси разстояния, щяхме да спестим много енергия и емисии на въглероден диоксид. И само си помислете какво бихме спестили в екологично отношение без транспортиране на дълги разстояния, охлаждане и опаковане – което така или иначе се озовава на сметището – и съхранение, което краде време, пространство и огромни части от природата и красотата.
Карло Петрини
Подобно на изследовател, завърнал се от далечна планета или друго измерение, Суки Ким има много необикновени истории за разказване, сред които колко различен - и колко ужасен - е животът за тези, които живеят в Северна Корея. Дяволът е в детайлите тук, тъй като нейният груб разказ се фокусира върху ежедневните събития, за да разкрие как репресиите оформят ежедневния живот, дори и за най-привилегированите. И все пак Ким свидетелства и за онази част от човешката душа, която никой потисник не може да претендира.
Карлос Ейре
Често, когато се вгледате в историята, поне през обектива, който много от нас са гледали на историята - курсове в гимназията и колежа - голяма част от цвета излиза от нея. Остава ви период от време, който не изглежда толкова странен и ирационален, колкото времето, което всъщност преживявате.
Карън Джой Фаулър
Владеенето на немски език и приемането на нашата правна система трябва да стане част от критериите за натурализация.
Алис Шварцер
Детството е основна част от всички човешки животи, родители или не, тъй като така започваме всички. И все пак бебетата и малките деца са толкова загадъчни и озадачаващи и дори парадоксални.
Алисън Гопник
Да разберем нашите дарби в живота е част от нашето пътуване към това да станем просветлени човешки същества.
Алисън Дюбоа
Зрелостта и опитът са част от моето освобождение.
Алиша Кийс
Всичко в храната е наука. Единствената субективна част е, когато я ядете.
Алтън Браун
Основният двигател на икономиката е равновесният подход, придобил различни форми през годините. Общото равновесие е твърдението, че всички различни части на икономиката си влияят взаимно, дори и да са отдалечени, като ценни книжа, обезпечени с ипотека и техните изисквания към автомобилите.
Кенет Ароу
Надявам се само да мога да разпространя част от щастието, което е на пътя ми.
Кени Роджърс
Казването, че искате да избягате е лесната част; всъщност да разберем как да го направим не е толкова просто.
Кери Уилкинсън
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
78
Следваща