Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 25
Мисля, че по-голямата част от полицията са наистина добри хора и наистина са добри в работата си, но това не променя факта, че при всяко взаимодействие, което имам с тях, се разглеждам като потенциална заплаха.
Джордан Пийл
Твърде голяма част от създаденото от човека е грозен, неефективен, депресиращ хаос.
Дитер Рамс
Нито един нормален човек не вярва в конспиративни теории, докато не стане част от тях.
Доминик Строс-Кан
След като тийнейджър е идентифициран като част от "целевия пазар", той знае, че е свършил. Целта на играта е да обърка търговците и да запази собствената си автентична култура да не се появява в търговския център като предварително опакован корпоративен продукт.
Дъглас Рушкоф
Входящата ви поща е малко като машина за рулетка в Лас Вегас. Знаеш ли, просто го проверяваш и проверяваш и от време на време има някаква сочна малка част от наградата, като трите четвърти, които се появяват върху еднорък бандит. И това ви кара да се връщате за още.
Дъглас Рушкоф
Въпреки че Гугъл е раздал почти всичко, което може да предложи - от търсене и карти до имейл и приложения - това винаги е било част от по-големия му модел на приходи: стотинките на място, което получава за засяването на цялата вселена на Гугъл за търсене и услуги с все по-целенасочена реклама.
Дъглас Рушкоф
Много билбордове и реклами в списания прибягват до показване на изолирани части на тялото, а не на портрети на модели от цялото тяло, използващи или носещи продукти. Този стил на фотография, известен в индустрията като абстрактно представяне, позволява на зрителя да се види в рекламата, а не в модела.
Дъглас Рушкоф
В индустриалната ера и в аналоговите часовници минутата е част от час, която е част от деня. Знаеш ли, в ерата на цифровите технологии минутата е просто число. Часът е само 3:23. Почти тази абсолютна продължителност няма връзка с това къде е слънцето или къде е нашият ден.
Дъглас Рушкоф
Много хора вярват, че животът ни свършва не когато умрем, а когато умре и последният човек, който ни е познавал. Да, паметта е част от нея, но мисля, че е много повече от паметта.
Дъглас Хофстатър
Всеки разбира, че в съвременната икономика - прозрачност, отчетност, работеща съдебна система са част от функционирането на модерно общество.
Александър Щиле
Превратът се състои от инфилтрация на малък, но критичен сегмент от държавния апарат, който след това се използва за изместване на правителството от контрола му върху останалата част.
Едуард Лютвак
И това, което ме ужасява, е, че навлизаме във фаза, в която, ако започнете да говорите за това като нещо, което може да бъде разбрано исторически - без никакво съчувствие - ще бъдете смятани за непатриотични и ще бъдете забранени. Много е опасно. Задължение на всеки гражданин е да разбере напълно света, в който живеем, и историята, от която сме част и която се формираме като свръхсила.
Едуард Саид
Автентичността не означава просто, че не филтрирате това, което казвате, а да можете да познавате и да имате достъп до най-добрите части от себе си и да ги привеждате напред.
Ейми Къди
Просто мисля, че ако нямате тази сплотеност в семейната единица, мъжкият характер има тенденция да стане много доминиращ, репресивен и безчувствен. Толкова голяма част от това идва и от липсата на образование.
Елен Джонсън Сърлиф
Остаряването е толкова много различни неща и клетките, които могат да се самообновяват, са част от картината, но не всички.
Елизабет Блекбърн
Изследователите са установили, че мозъкът определено изпраща нерви директно към органите на имунната система, а не само към сърцето и долната част на червата. По този начин и мозъкът влияе върху тялото.
Елизабет Блекбърн
Определено е част от длъжностната ми характеристика да не съм прекалено дебела.
Елизабет Хърли
Мисля, че по-голямата част от либерийския народ иска мир.
Елен Джонсън Сърлиф
Голяма част от работата, която правя в работата си, е да мисля дали връзките, които виждаме в данните, са каузални, за разлика от просто отразяване на корелации. Именно тези въпроси възникват при оценяването на изследвания в областта на общественото здраве.
Емили Остер
Хората мислят, че аз през целият ден съм безумен, но това съвсем не е така, защото по-голяма част от времето си съм щастлив. Изливам цялата си агресия в студиото и после съм ангелски спокоен...
Еминем
Концепцията за фино взаимосвързан свят, шепнещо езерце, в което и чрез което сме тясно свързани помежду си и с Вселената, асимилирани от нашия интелект и приети от сърцата ни, е част от универсалния човешки отговор на предизвикателството сега сме изправени.
Ервин Ласло
Започвам да мисля, че може би спомените са като този десерт. Изяждам го и той става част от мен, независимо дали го помня по-късно или не.
Ерика Бауърмайстър
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
78
Следваща