Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 24
Всъщност дори не мислех да записвам дълго време под собствено име. Помислих си: "Останалата част от живота ми е да го направя".
Джак Уайт
Записвам части, може би фрагменти и може би несъвършен изглед на онова, което се надявам да напиша. От това продължавам да се опитвам да намеря точно това, което искам.
Джеймс Солтър
В определен смисъл писателят е изгнаник, аутсайдер, винаги докладва за нещата и е част от живота му да продължава да се движи. Пътуването е естествено.
Джеймс Солтър
Разбира се, да изглеждате твърдо по отношение на инфлацията е част от длъжностната характеристика на всеки централен банкер: ако инвеститорите вярват, че инфлацията ще излезе извън контрол, в крайна сметка получавате по-високи лихвени проценти и изтичане на капитал и бързо се получава порочен кръг.
Джеймс Суровецки
Ако искаме нашите регулатори да се справят по-добре, трябва да възприемем една проста идея: регулирането не е пречка за процъфтяването на свободните пазари; това е жизненоважна част от тях.
Джеймс Суровецки
Мисля, че когато наистина обожаваш нещо и си израснал с него, почти не искаш да бъдеш част от него. Искам да му се наслаждавам като фен и не искам да развалям магията.
Джейн Голдман
По-голямата част от детството ми се въртеше около чуденето кога ще бъдем взривени от руснаците. Не можех да понеса новината, знаех, че ако ракетата бъде изстреляна, смъртността ще пристигне след половин час, така че прекарах голяма част от детството си, чувствайки се, че съм на 30 минути от смъртта си.
Джейн Смайли
По-голямата част от кашата, която се нарича история, възниква, защото крале и президенти не могат да бъдат доволни от хубаво пиле и добър хляб.
Дженифър Донъли
Ами аз бях астматично дете. Така че през по-голямата част от детството си бях в леглото. Прикован на легло.
Джералд Скарф
Част от фирмената култура зависи от пътя - това са уроците, които научаваш по пътя.
Джеф Безос
Ние сме на мнение, че ако останалата част от света ще демократизира и създаде пазарна икономика, това ще разпространи ползите от просперитета по целия свят и че ще подобри собствения ни просперитет и собствената ни стабилност и сигурност.
Джефри Сакс
Единственият начин наистина да извлечете повече от живота за себе си е да отдадете част от себе си.
Джим Стовъл
По-голямата част от човешката история е била индустрията срещу природата, като индустрията печели.
Джо Холдеман
Животът ви не може да бъде само за неща, които обичате или дори харесвате. Животът ви ще бъде за възходи и падения и това е само част от пътуването.
Джон Асараф
Тъй като не бихте спасили никого от мен, погребвам част от вас.
Джон Дън
Но обвиняването на исляма е прост отговор, по-лесен и по-малко противоречив от преразглеждането на основните политически въпроси и оплаквания, които резонират в голяма част от мюсюлманския свят: провалите на много мюсюлмански правителства и общества, някои аспекти на външната политика на САЩ, представляващи намеса и господство, западна подкрепа за авторитарни режими, нахлуването и окупацията на Ирак или подкрепата за военните битки на Израел с Хамас в Газа и Хизбула в Ливан.
Джон Еспозито
Целта ми е да живея истински религиозния живот и да го изразя в моята музика. Ако го живеете, когато свирите, няма проблем, защото музиката е част от цялото нещо. Да бъдеш музикант е наистина нещо. Отива много, много дълбоко. Моята музика е духовният израз на това, което съм - моята вяра, моето знание, моето същество.
Джон Колтрейн
Понякога ми се иска да мога да отида до музиката си сякаш за първи път, сякаш никога преди не съм я чувал. Тъй като съм толкова неизбежно част от него, никога няма да разбера какво получава слушателят, какво чувства слушателят и това е твърде лошо.
Джон Колтрейн
Маските, които носим, са просто воали, които сме избрали да скрием, за да си проправим път, или да демонстрираме как реагираме на мощта и силите, които изглежда ни влияят от външния свят. Те са част от нашия образ на себе си, а в някои случаи маската не е нищо повече от защитно устройство, защитен механизъм.
Джон Рандолф Прайс
Начинът, по който пиша романи по-специално, обикновено не очертавам; Просто пиша. Част от забавлението е откриването на случващото се в историята, докато продължавам.
Джон Скалзи
Част от това, което ни прави хора, е това, което означаваме за другите хора и това, което хората означават за нас.
Джон Скалзи
Голяма част от математиката, която става полезна, се развива без абсолютно никакво желание да бъде полезна и в ситуация, в която никой не може да знае в каква област ще стане полезна; и нямаше общи признаци, че някога ще бъде така.
Джон фон Нойман
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
78
Следваща