Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 23
Достигнах ерата на самопознанието, така че не знам нищо. Хората, които твърдят, че знаят нещо, са отговорни за по-голямата част от суетата в света.
Вислава Шимборска
Ако създаването на обикновена колона живее на глас, тогава поддържането на ежедневен блог е живот в горната част на дробовете ви. Няколко месеца там пищях като банши.
Айлет Уолдман
Повечето писатели прекарват живота си, като стоят малко настрана от тълпата, гледат и слушат и се надяват да уловят онзи мъничък намек за отчаяние, онази част от злоба, която ги кара да си мислят: "Аха, ето историята".
Айлет Уолдман
Най-дълбоките части от вас знаят, че ако освобождаването от страх беше толкова лесно, колкото да "създадете нова реалност" за себе си, тогава вие вече бихте безстрашният човек, когото познавате в сърцето си, какъвто сте предназначен да бъдете.
Гай Финли
Привържениците на Обама се преструваха, че кампанията му през 2008 е някакво популистко въстание, дори когато Уолстрийт в по-голямата си част подкрепи кандидатурата му.
Глен Грийнуолд
Наслаждавам се на забавлението от провала. Забавно е да се провалиш, повтарях непрекъснато. Това е част от амбицията; това е част от креативността. Ако нещо си струва да се направи, струва си да се направи лошо.
Гретхен Рубин
Ако някой не успее да разработи цели, които осмислят съществуването му, ако не използва ума докрай, тогава добрите чувства изпълняват само малка част от потенциала, който притежаваме. Истинското щастие включва преследване на достойни цели. Без мечти, без рискове може да се постигне само тривиално подобие на живот.
Дан Бютнер
Разрушаването е част от строителството.
Даниел Х. Уилсън
На учителите трябва да им е удобно да говорят за чувства. Това е част от преподаването на емоционална грамотност - набор от умения, които всички можем да развием, включително способността да четем, разбираме и реагираме по подходящ начин на собствените емоции и емоциите на другите.
Даниъл Голман
Въпреки че това често се използва с отрицателни конотации, аз виждам идеологията като присъща част на културата.
Дарио Фо
Но понякога и вие изпитвате това малко усещане за знание, това размито, разяждащо усещане, че някой ще се превърне във важно нещо в живота ви. Просто знаете, че техният живот ще бъде живот, в който ще влезете и ще станете част от него.
Деб Калети
Казват, че религията е свързана с любовта, но вие се чудите колко голяма част от нея е за страха.
Деб Калети
Когато сте в индустрия, в която сте принудени да израствате толкова бързо, част от вас никога не израства и това е хубаво нещо.
Деби Райън
Холивуд е огромна част от моя живот, тъй като знам, че имам безброй фенове по целия свят.
Деби Рейнълдс
Необходима е смелост на воина да признае, че вашата гледна точка има значение, че вашата истина има значение, вашите дарове са важни и че вашето присъствие на тази земя има значение. Не е нужно да печелите това право; това е ваше като част от вашето първородство.
Деби Форд
Съвременните научни знания се появиха на части. Историците писаха за човешката история; физиците се занимаваха с материалния свят; и биолози са изследвали света на живите организми. Но имаше малко връзки между тези дисциплини, тъй като изследователите се съсредоточиха върху правилното определяне на подробностите.
Дейвид Крисчън
Рядко диабет тип 2 се развива без никакъв лесно разпознаваем предразполагащ фактор. Но в по-голямата част от случаите това се дължи на начина на живот, включително и, най-важното, най-важното, диетичен избор.
Дейвид Пърлмътър
Сълзите ни са ценни, необходими и са част от онова, което ни прави такива мили създания.
Дейвид Ричо
Има нещо в това да си комик, което означава, че не трябва да се страхуваш от провал, защото провалът е част от процеса.
Дейвид Уолямс
Най-отличителният елемент на моите романи е, че се опитвам с каквото мога - в контекста на популярен търговски трилър - да ги накарам да се чувстват автентични. Използването на реални местоположения и реални събития е част от тази автентичност.
Алекс Беренсън
Не мисля за нищо, когато се катеря, което е част от привлекателността. Концентриран съм върху изпълнението на това, което е пред мен.
Алекс Хонълд
Когато вашите мечти включват услуга на другите - постигане на нещо, което допринася за другите - това също ускорява постигането на тази цел. Хората искат да бъдат част от нещо, което допринася и прави разлика.
Джак Канфийлд
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
78
Следваща