Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 21
Никога не осъзнаваш каква част от произхода ти е зашита в подплатата на дрехите ти.
Том Улф
Да си мързелив не означава, че не твориш. Всъщност да лежиш и да не правиш нищо е важна, но не и решаваща част от творческия процес. Това е безсмислена суматоха, която всъщност пречи на производителността. Всичко, което наистина казваме е, дайте шанс на мира.
Том Ходжкинсън
Изведнъж осъзнах, хей, аз не съм мързелив идиот, аз съм безделник! Това е нещо, към което да се стремите, това е част от творческия процес! Това е фантастично!
Том Ходжкинсън
Леността, разбира се, е абсолютно решаваща част от творческия процес: не намирате поети, седнали в редици в пещерни фабрики за думи, вторачени в екраните. Те по-скоро могат да бъдат намерени да се излежават на дивана или да се разхождат из горичките, да подхранват меланхоличните си темпераменти и да се губят в дълги мечти.
Том Ходжкинсън
Живеем в епоха на чудеса, които са толкова обичайни, че може да е трудно да ги разглеждаме като нещо различно от част от ежедневната текстура на живота.
Том Чатфийлд
Най-ранната известна писменост вероятно се е появила в Южна Месопотамия преди около 5000 години, но през по-голямата част от записаната история четенето и писането остават сред най-елитните човешки дейности: провинция на монарси, свещеници и благородници, които запазват за себе си привилегията на трайни думи.
Том Чатфийлд
Аз съм комикс нърд. Аз съм бивш сериозен колекционер през голяма част от детството и ранните тийнейджърски години, исках да рисувам ъндърграунд комикси.
Антъни Бурдейн
Аз лично смятам, че наистина има опасност да приемам храната твърде сериозно. Храната трябва да бъде част от по-голямата картина.
Антъни Бурдейн
Токио вероятно би бил чуждият град, ако трябваше да ям храна на един град до края на живота си, всеки ден. Трябва да е Токио и мисля, че по-голямата част от готвачите, които зададете този въпрос, биха отговорили по същия начин.
Антъни Бурдейн
Исках да бъда част от ренесанса в центъра на града.
Томас Рийд
Политиката е трудна за мен. През по-голямата част от живота ми не мислех, че се отнасяше за мен.
Трейси Елис Рос
Лесно ми беше да се подигравам и мъжете и жените да възприемат, че може би съм малко луд, защото съм образован на Запад и съм загубил част от основната си приличие като африканска жена.
Уангари Маатаи
Беше естествено да разглеждаш себе си като личност. Проблема беше в това, че трябва да представиш себе си като част от нещо голямо.
Уентуърт Милър
Най-добрата част от живота на праведния човек - това е не повече, от безименните и от всеки забравени постъпки, причинени от любов и доброта.
Уилям Уордзуърт
Направете история или бъдете част от нея.
Фил Найт
Благодатта, като водата, тече към най-ниската част.
Филип Янси
Няма част от живота ми, върху която да гледам назад без болка.
Флорънс Найтингейл
Вярата е разум плюс откровение, а частта от откровението изисква човек да мисли както с духа, така и с ума. Трябва да чуете музиката, а не просто да четете бележките на страницата.
Франсис Колинс
Расизмът е част от проблем, световен проблем, който трябва да бъде преодолян.
Фредерик де Клерк
Точно като вас, и вашият партньор иска да бъде обичан такъв, какъвто е, въпреки недостатъците си. Постарайте се да им кажете, че са обичани, дори ако част от поведението им не е така. Работете за съвместни творчески решения.
Ариел Форд
Преди всичко друго, ние търсим връзка - с части от себе си, които сме потиснали, с други хора и с по-голямата вселена. Не можем да изживеем живота в неговата пълнота, освен ако нямаме интимни отношения с друго човешко същество и освен това, чувство за връзка със света около нас.
Харвил Хендрикс
Днес американските жени раждат средно по 2,2 деца, които доживяват до зряла възраст. В по-голямата част от Европа жените раждат още по-малко малки.
Хелън Фишер
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
78
Следваща