Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 18
Защото снимките са свидетелство, че някой е бил жив. Напомняне за миналото, което може да сме обичали или мразели. Част от живота ни.
Мелина Маркета
Той знаеше, че част от живота му е завършена и че какъвто и път да избере, ще изпита болката от несбъднатите мечти.
Мелина Маркета
Дали определени събития в живота ни оставят трайна следа, замръзвайки част от нас във времето и това се превръща в пробен камък, с който измерваме остатъка от живота си?
Мери Пиърсън
Информацията. Всяка част от информацията, която някога е била в мозъка ви. Но информацията не е на ума Джена. Това, което никога досега не сме постигали. Това, което направихме с вас, е революционно. Разбихме кода. Умът е енергия, която мозъкът произвежда. Помислете за стъклена топка, която се върти на върха на пръста ви. Ако падне, се разпада на милион парчета. Всички части на топката са все още там, но тя никога повече няма да се върти с тази сила на върха на пръста ви. Мозъкът е по същия начин.
Мери Пиърсън
Начинът, по който го виждам, да си мъртъв не е много далеч от това да си на круизен кораб. По-голямата част от времето си прекарвате в легнало положение по гръб. Мозъкът е изключен. Плътта започва да омеква. Нищо много ново не се случва и нищо не се очаква от вас.
Мери Роуч
Ние прекарваме по-голямата част от времето си в американското здравеопазване, за да коригираме грешките, които или ние в професията причиняваме, или нашите пациенти, без да го осъзнават, причиняват на себе си.
Мехмет Оз
От време на време трябва да се щипна, за да напомня, че съм нобелов лауреат, но това не е част от работния ми план всеки ден.
Мохамед ел Барадей
Дисциплината е част от професионалната ми подготовка като юрист.
Мохамед ел Барадей
Вярвам, че единството на ума и тялото е обективна реалност. Те не са просто части, свързани по някакъв начин помежду си, а неразделна цялост, докато функционират. Мозък без тяло не може да мисли.
Моше Фелденкрайс
Бог мрази, когато предизвикваме раздори, нелоялност или раздори сред Неговия народ. Може да се случи в църквата, но не бъдете част от нея. не го правете. Молете се, помолете Господ да ви направи миротворец и помолете Господ да ви покаже как можете да служите на подкрепа и насърчение на духовните водачи на вашата църква.
Нанси Лий Демос
Като актьор, ти прекарваш голяма част от живота си в хотелски стаи.
Натали Дормър
Хората не са толкова добри, колкото би трябвало да сме в състояние да съпреживяваме чувствата и мислите на другите, били те хора или други животни на Земята. Така че може би част от нашето официално образование трябва да бъде обучение на съпричастност. Представете си колко различен би бил светът, ако всъщност това бяха "четене, писане, аритметика, съпричастност".
Нийл Деграс Тайсън
Готов съм да приема съвети за свободното време от принц Филип. Той е световен експерт по свободното време. Той го практикува през по-голямата част от живота си в зряла възраст.
Нийл Кинък
Като актьор най-често играете сравнително средни роли, така че за да играете екстремни версии на каквото и да е, това са най-вълнуващите части.
Нийл Патрик Харис
Хубаво е първо да се утвърдиш като актьор и след това като певец. Доказателството е толкова огромна работа и аз съм невероятен късметлия да бъда част от него. Сигурен съм, че мюзикълите ще се случват в бъдеще.
Нийл Патрик Харис
Така че свърших справедливата си част от театъра. Освен това имах голям късмет, че успях да идвам в Ню Йорк два или три пъти годишно, само за да видя възможно най-много представления. Мисля, че театралната култура на живо тук е невероятна.
Нийл Патрик Харис
Всяка галактика, звезда или човек е временният собственик на частици, които са преминали през ражданията и смъртта на същества в огромни пространства от време и пространство. Частиците, които ни карат да са пътували милиарди години из Вселената; дълго след като ние и нашата планета си отидем, те ще бъдат част от други светове.
Нийл Шубин
Адаптирането е жизненоважна част от отговора на предизвикателството на изменението на климата.
Николас Стърн
Никога не съм искал да сменям държавите; това е нещо, което е част от мен.
Новак Джокович
Представете си част от САЩ, от която тръгнаха САЩ - къде е люлката на вашата история? Това е Косово за Сърбия.
Новак Джокович
Водата покрива около 70 процента от земната повърхност. От това общо около 2,5 процента е прясна вода и по-голямата част от това е замразена в ледените шапки на Антарктида и Гренландия, в почвената влага или в дълбоките водоносни хоризонти, които не са лесно достъпни за човешка употреба.
Норман Борлауг
Трудно е да си малцинство. Хората ви гледат по различен начин, сякаш не принадлежите и не мисля, че много хора осъзнават колко трудно е да живееш като малцинство. Там, откъдето идвам, се учим да се толерираме един към друг. Независимо дали някой е от китайски или малайски произход, важното е, че сме част от една и съща държава, един и същ свят.
Андреа Хирата
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
78
Следваща