Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 11
Нека ни бъде даден суверенитет върху част от земната повърхност, достатъчно голяма, за да задоволи нашите законни изисквания като нация. С останалото ще се справим сами.
Теодор Херцел
Икономистите отдавна знаят, че хората са важна част от богатството на нациите.
Теодор Шулц
Архитектурата е свързана със света, но в същото време има определена автономия. Тази автономия не може да се обясни по отношение на традиционната логика, защото най-интересните части на работата са невербални. Те действат в рамките на творбата, като всяко изкуство.
Том Мейн
Просто на някои хора им отне малко повече време, отколкото на други, за да осъзнаят колко малко думи са им необходими, за да преминат, колко голяма част от живота могат да преговарят мълчаливо.
Том Перота
Ние знаем нещо за милиардерското потребление, но е трудно да се измери част от него. Някои милиардери консумират политици, други консумират репортери, а някои консумират учени.
Тома Пикети
Две неща се случват едновременно с изравняването на света: Неумолимото търсене на ефективност изтласква част от мазнините от живота.
Томас Фрийдман
По принцип всички компютърни части в света идват от една и съща верига на доставки, която тече от Корея, през крайбрежния Китай, до Тайван и до Малайзия.
Томас Фрийдман
Колкото по-добре познавате себе си, толкова по-добри са отношенията ви с останалата част от света.
Тони Колет
Израснах в атмосфера, в която думите бяха неразделна част от културата.
Уоле Шоинка
Това, което виждаме очите ни, може да бъде текстът на живота, но нечиите медитации върху текста и разкритията на тези медитации са не по-малко част от структурата на реалността.
Уолъс Стивънс
Аз съм истината, тъй като съм част от това, което е реално, но нито повече, нито по-малко от тези около мен.
Уолъс Стивънс
По-голямата част от американците притежават две страхотни качества, чувство за хумор и чувство за пропорция.
Франклин Делано Рузвелт
Струваше ми се твърде много от индийското писане на английски, състоящо се от хора от средната класа, които пишат за други хора от средната класа - и малка част от живота, която се предава като автентичен портрет на страната.
Аравинд Адига
Аз съм в достатъчна степен мистик, че да повярвам, че някакви свръхсъщества направляват раса, съществуващи в тази част от космоса, към едно велико съвършенство.
Хал Клемънт
Това е чудесен свят. Не можете да се върнете назад. Винаги се движите напред. Това е прекрасната част от живота. И това е страхотно.
Харви Фиърстайн
Имайки предвид петте части на организацията - оперативно ядро, стратегически връх, средна линия, техноструктура и помощен персонал - сега можем да се запитаме как всички те функционират заедно. Всъщност не можем да опишем единствения начин, по който те функционират заедно, тъй като изследванията показват, че връзките са разнообразни и сложни. Частите на организацията са обединени от различни потоци - на авторитет, на работен материал, на информация и на процеси на вземане на решения.
Хенри Минцбърг
Ничия смърт не идва, без да направи някакво впечатление, а хората, близки до починалия, наследяват част от освободената душа и стават по-богати в човечеството си.
Херман Брох
Спечелих страхотен гигантски слалом в Япония миналата седмица и това ми даде импулс за тази последна част от сезона.
Херман Майер
Когато прочетох Упанишадите, които са част от Веданта, открих дълбочина на мирогледа, която караше моето християнство да изглежда като трети клас.
Хюстън Смит
Голяма част от хаоса в света възниква, защото хората не оценяват себе си.
Чогям Трунгпа
Светът, дори и най-малките части от него, е пълен с неща, които не познавате.
Шърман Алекси
Езикът е част от културата, и нужно е да поемем отговорност за нашата култура и да не се боим от думите.
Ървин Уелш
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
78
Следваща