Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 10
Преди работех в НАСА във Вирджиния. Не беше нищо бляскаво; Просто ми беше възложена задачата да направя компилация на код за неясни проекти и не бях много добър в това. Сега прекарвам по-голямата част от времето си в рисуване и разглеждане на забавни неща в Интернет, което в ретроспекция до голяма степен е това, което направих и на старата си работа.
Рандал Мънро
Нашата технология, нашите машини са част от нашата човечност. Създадохме ги, за да се разширим и това е уникалното за хората.
Рей Кързуайл
Човешките тела са предназначени за редовна физическа активност. Заседналият характер на голяма част от съвременния живот вероятно играе съществена роля в епидемичната честота на депресия днес. Много проучвания показват, че пациентите с депресия, които се придържат към режим на аеробни упражнения, се подобряват колкото тези, лекувани с лекарства.
Андрю Уейл
Със сигурност смятам, че след 10-20 години, по-голямата част от ветеринарните лекари ще са жени.
Ричард Адамс
Голяма част от моите герои във всичките ми книги имат саморазрушително желание. Те ще направят точно това, за което знаят, че е грешно, ще получат перверзна наслада, като направят грешното.
Ричард Русо
Беше много необичайно да се използва хубост като част от сграда.
Робърт Вентури
Мисля, че писането ми е част от моето служение.
Робърт Фулам
Друг термин за превантивна война е агресивната война - започване на войни, защото някой ден някой може да ни направи нещо. Това не е част от американската традиция.
Рон Пол
- Ако времето беше къс плат, - каза Ом, - щях да изрежа всички лоши части. Изрежете страшните нощи и съединете добрите части, за да направите времето поносимо. Тогава можех да го нося като палто и винаги да живея щастливо.
Рохинтън Мистри
Не забравяйте, че привличането е само една част от връзката. Лоялността, ангажираността, отговорността и зрелостта съставляват останалото.
Рут Уестхаймер
Нищо не е скрито, нищо никога не се губи, нищо никога не се забравя. Това винаги е било част от проблема ми.
Саймън Грийн
Мисля, че президентът Обама се опитва да заблуди обществеността, като се преструва, че не е бил част от Конгреса, който в миналото е взел някои решения, които ни доведоха до мястото, където сме днес.
Сара Пейлин
Веднага разбрах, че нещо ужасно не е наред, но можете да знаете това и да не допускате тази мисъл в главата ви, в предната част на главата ви. Танцува отзад, където не може да се контролира. Но предната част на главата е мястото, където започва болката.
Себастиан Бари
Разговорите се състоят в по-голямата си част от неща, които човек не казва.
Сеес Нотебоом
Ако човек разгледа различните проблеми на интегралното смятане, които възникват естествено, когато човек иска да навлезе дълбоко в различните части на физиката, е невъзможно да не бъдем поразени от съществуващите аналогии.
Жул Анри Поанкаре
Колкото по-болезнено е, трагично, толкова повече научавате, но това е добрата част.
Силвия Браун
Бях малко момче, когато срещнах сюрреалистите и дадаистите. Възхищавах им се и те ме научиха на това: да се възхищавам. Възхищението е много важно. Хората, които не могат да се възхищават на другите, губят важна част от душата си. Душата ми се разви от много ранна възраст чрез срещи с възхитени хора.
Стефан Хесел
Ние сме част от държава, която засенчва онези, които са минали преди нас, и повечето от тези, които съществуват днес.
Стивън Амброуз
Гледах Италия '90 с майка ми, татко и брат ми, знаете ли, скачаха из къщата, когато бяха дузпите... Би било страхотно да бъда част от това, да имам такова въздействие.
Стивън Джерард
Когато станете част от нещо, по някакъв начин броите. Може да е марш; може да е митинг, дори кратък. Вие сте част от нещо и изведнъж осъзнавате, че броите. Да се брои е много важно.
Стъдс Търкъл
Когато проектирам сгради, мисля за цялостната композиция, толкова, колкото частите на тялото да се поберат. На всичкото отгоре мисля за това как хората ще се приближат към сградата и ще изживеят това пространство.
Тадао Андо
Ако Америка е нация от закони, както провъзгласяваме, тогава нашите имиграционни закони са част от пакета.
Тед Нюджънт
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
78
Следваща