Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част"
Разводът е като ампутацията – оставаш жив, но част от тебе вече я няма.
Маргарет Атууд
Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време.
Ейбрахам Линкълн
Голяма част от рок журналистите са хора, не умеещи да пишат, които вземат интервюта от тези, които не умеят да говорят, за тези, които не умеят да четат.
Франк Запа
Войната в по-голямата си част представлява каталог на груби грешки.
Уинстън Чърчил
Сексът е част от природата. В хармония съм с природата.
Мерилин Монро
Ядене - съществена част от балансираната диета.
Фран Лебовиц
Прочетете всеки ден нещо, което никой друг не чете. Помислете всеки ден нещо, което никой друг не мисли. Правете всеки ден нещо, което никой друг не би бил достатъчно глупав да направи. Лошо е умът винаги да е част от единодушие.
Кристофър Морли
Ако Бог е направил света перфектен механизъм, Той поне призна толкова много на нашия несъвършен интелект, че за да предскажем малки части от него, не е нужно да решаваме безброй диференциални уравнения, а можем да използваме зар със справедлив успех.
Макс Борн
Хората, които превръщат изкуството в свой бизнес, в голямата си част са мошеници.
Пабло Пикасо
Голяма част от издателите са провалили се писатели, както и голяма част от писателите.
Томас Стърнс Елиът
Да живееш без някои от нещата, които искаш, е неразривна част от щастието.
Бъртранд Ръсел
Толкова голяма част от това, което наричаме управление, се състои в затрудняване на работата на хората.
Питър Дракър
За да оцениш някое качество, трябва да имаш част от това качество и в самия себе си.
Уилям Шекспир
Винаги съм харесвал да гледам от оптимистичната част на живота, само че съм достатъчно реалистичен да знам, че животът е комплексен.
Уолт Дисни
Задачата се превръща в задължение от момента, в който подозирате, че е съществена част от тази цялост, която единствено дава право на човек да поеме отговорност.
Даг Хамаршелд
Аз няма да променя начина, по който изглеждам или начина, по който се чувствам, за да съм част от нещо. Аз винаги съм бил откачен. Аз съм бил откачен през целия си живот и трябва да живея с това, нали знаете. Аз съм един от тези хора.
Джон Ленън
Главната съставка на звездите, е останалата част от отбора.
Джон Удън
В общността на глупаците има една част, наречена лицемери, които непрестанно се учат да лъжат себе си и другите, но повече другите, а в действителност лъжат повече себе си, отколкото останалите.
Леонардо да Винчи
Наслаждавам се на тези, които неправилно ме разбират през по-голяма част от времето. Това е прекрасно.
Били Джо Армстронг
Индийската диаспора е прекрасно място за писане и имам късмета да бъда част от нея.
Киран Десаи
Смирението винаги трябва да бъде неразривна част от всеки човек, който получава признание, спечелено с кръвта на неговите последователи и с жертвите на приятелите му.
Дуайт Айзенхауер
Чувството за хумор е важна част от лидерството - за да се разбирате с хората и да се справяте с нещата.
Дуайт Айзенхауер
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
78
Следваща