Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 67
Хората често мислят, че най-добрият начин да се предскаже бъдещето е чрез събиране на колкото се може повече данни, преди да се вземе решение. Но това... е като да караш кола, гледайки само огледалото за обратно виждане, защото данните са налични само за миналото.
Клейтън Кристенсен
Синът ми, който е в спектъра, е много строг мислител. Той се нуждае от ясни дефиниции за добро и грешно. Всичко мъгляво или сиво го обърква. Например, ако се опитам да го накарам да разбере, че един приятел се е държал лошо, той често ще се разстрои с мен, защото в книгата си приятел е "добър човек" по дефиниция.
Клер Лазебник
Истината често не е красива. Не е амбициозно. Не се вписва добре в малко квадратче в Инстаграм.
Клеър Пули
Писателите често се чувстват задължени да приемат някакъв вид публична изява.
Клеър Томалин
Той никога не се уморяваше да я гледа как диша. Всяка нощ, прекарана до нея, беше чест.
Колин Котрил
Пътешествениците на голяма надморска височина понякога имат усещането, че човек върви на няколко крачки зад тях, точно извън полезрението. Често този човек е мъртъв. Никога не чувствам това, но веднъж или два пъти си представях някой да върви малко пред мен.
Колин Таброн
Няма по-голямо предизвикателство и няма по-голяма чест от това да бъдеш на обществена служба.
Кондолиза Райс
Като държавен секретар за мен беше огромна чест да представям тази велика страна, която толкова обичам - наистина видях, че нашите големи сили са в способността на хората да достигнат потенциала си тук.
Кондолиза Райс
Шансът често е по-мъдър от нашата воля.
Кони Палмен
Детективските романи са много поучителни за хора, които в ежедневието не се сблъскват често с престъпници.
Корнелия Функе
Често грешим стабилността, що се отнася до сигурността и икономическата активност, за да означава, че една държава се справя добре. Забравяме третия и важен стълб: върховенството на закона и зачитането на правата на човека.
Кофи Анан
Всички признават, г-н Фабел, че често създаваме измислени образи въз основа на факти. Освен това потвърждавам, че създаваме факти на базата на измислица.
Крейг Ръсел
Когато я гледаше как спи, той често си мислеше: Сърцето ми лежи уязвимо извън гърдите ми.
Кресли Коул
Често помагам на другите да открият външните граници на своята омраза. Това е мой талант.
Кресли Коул
Доброто мълчание никога не е навредило на никого, но говоренето често причинява вреда.
Кретиен дьо Троа
Моите истории често са малко мистериозни.
Крис ван Алсбърг
Често се чувстваме парализирани от избор и не правим избор. Но работата е там, че няма избор. Ако не правиш нещо по въпроса, правиш нещо по въпроса.
Крис Гилбо
Често ни казват, че живеем в глобализиран свят и постоянно говорим за това, но хората не спират да се замислят какво означава това.
Крис Клийв
Обстоятелствата ни разкъсват. Съдбата често зависи от нашите решения. Но - сърцето е компас, който винаги ще показва правилния път.
Кристин Хармел
Сякаш тя предполага, че всичко ще мине както трябва, а когато не стане - което, разбира се, е доста често - тя е изненадана и обидена.
Кристина Бейкър Клайн
Мисля, че има все по-голямо погрешно схващане, че децата няма да реагират на нещо, защото това е и за възрастни. Мисля, че често това се подценява.
Кристофър Нолан
Дръжте се здраво за вярата си и своето представяне за честа, и другите ще се отнасят към вас с уважение.
Кристофър Паолини
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
78
Следваща