Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 66
Често, братче, няма дим без огън.
Алисън Уиър
Човешкият хумор често се състои в това да се преструваш, че желаеш нещо, което всъщност не желаеш.
Катрин Апългейт
Пациентите, които рядко са били хвалени като деца, често не се доверяват на положителните неща, които хората казват за тях като възрастни. Детската концепция за себе си се формира в детството и отнема много време с много утвърдителни примери, за да се обърне тази Аз-концепция.
Катрин Гилдинър
Често се казваше, че дрехите правят човека. Сега той по-скоро беше склонен да вярва, че човек е видял това, което е очаквал да види.
Катрин Каултър
Опечалените хора, дори тези, които са били свидетели на очевидно мирната смърт на любим човек, често трябва да разказват историята си многократно и това е важна част от пренасянето на преживяното, което са преживели в спомен, вместо да го преживеят отново като паралелна реалност всеки път, когато мислят за това.
Катрин Маникс
Ако биолозите толкова често забравят най-универсалния от всички биологични принципи [вариация], не е изненадващо, че мъжете и жените като цяло очакват своите събратя да мислят и да се държат според модела, който може да пасне на законодателя, или въображаемите идеали за които законодателството е оформено, но които са неподходящи за всички реални индивиди, които се опитват да живеят под тях.
Алфред Кинси
Никога не ни омръзва да работим заедно или просто да си говорим. Имаме рядка връзка, която другите често разпознават и завиждат. За себе си открих, че тази връзка е един от основните източници на собствената ми жизнена сила. Нарекох го трансцедентална връзка, с любов и приемане, които надхвърлят сферата на този живот.
Кевин Дж. Тодеши
Успешната среща със себе си и преодоляването на личната карма включва способността да се развие осъзнаване и реакция отвътре в себе си, която в момента липсва. Твърде често хората погрешно приемат, че кармата просто включва търпение с нещо многократно, но вместо това успешната среща на кармичната памет по-често включва измисляне на нови ресурси и нови начини на поведение.
Кевин Дж. Тодеши
Проникването в сигурността на компанията често започва с това, че лошият човек получава някаква информация, която изглежда толкова невинна, толкова ежедневна и маловажна, че повечето хора в организацията не виждат причина, поради която артикулът трябва да бъде защитен и ограничен.
Кевин Митник
Често съм наблюдавала, че състоянието на майчинството може да превърне съвсем обикновени жени в героини...
Кейт Сондърс
И този прекрасен млад принц се е влюбил в никого от нищото - както понякога правят принцовете, макар и не толкова често, колкото вярвате в романтичната традиция.
Кейт Сондърс
Екстремната болезненост се превърна в празнуван опит в нашата култура, но болката често е индикация, че сте отишли твърде далеч, твърде бързо.
Кейти Боуман
Той очевидно се нуждаеше от повече практика, но колкото и често да го изоставях там, чувството му за посока никога не изглеждаше да се подобри.
Кели Армстронг
Често ме питат как получавам идеи за моите истории. Отговорът е, че няма единствен начин; всяка история е различна.
Кен Лиу
Романът, който автор пише, често не е романът, който читателят чете и повечето от "съобщенията" в романа са поставени там от читателя. В това няма нищо лошо, разбира се. Така функционира литературата.
Кен Лиу
Вярно е, че неразбирането и липсата на разбиране често са теми в моята фантастика, но съм благодарен за моментите, в които се постига истинско разбиране, особено между писател и читател. Това е чудотворно.
Кен Лиу
големите мъже много често получават власт над хората независимо от умствените им възможности.
Кен Фолет
Не можеш да имаш дете и да останеш девствена... всеки път, когато Селма се опита да каже истината за този епизод от историята на страната си щеше да бъде посрещната само със съчувствени погледи... и объркани усмивки... не й вярваха... мислеха, че защитава честта на семейството си. Тя с възмущение осъзна, че само победителят може да наложи своята истина.
Кенизе Мурад
Често повтарям, че животът ми напомня снежна топка. Колкото по-дълго и повече се търкаля, толкова повече сняг остава на нея, което защитава това, което е вътре. Всеки слой така или иначе е полезен.
Кихару Накамура
Когато се опитваш да станеш по-глупав, отколкото си, често ти се отдава.
Клайв Стейпълс Луис
Да държа нечия ръка винаги е била моята идея за радост. Често преди да заспя - в тази малка борба да не изгубя съзнание и да вляза в по-големия свят - често, преди да имам смелостта да тръгна към величието на съня, се преструвам, че някой ме държи за ръка и отивам, отивам към огромното отсъствие на формата, която е сън. И когато дори тогава не намирам смелост, тогава сънувам.
Кларис Лиспектор
Често примамката на щастието ни прави нещастни.
Клаудия Серано
Предишна
1
...
65
66
(Текуща)
67
...
78
Следваща