Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 60
Има толкова много сиво между черното и бялото и тук повечето от нас живеят, опитвайки се, но толкова често не успявайки, да се наведем към светлината.
Джесика Шатък
Когато чуете шефовете да говорят за най-добрите си продавачи, те често ги наричат рок звезди. Това е най-високата похвала, която шефът ви може да даде на някой от вашия екип.
Джефри Гитомър
Винаги има алтернативни тълкувания на едни и същи данни. Често се случва обаче отхвърлените алтернативи да се третират така, сякаш не съществуват. Но те го правят. И трябва да сме наясно не само за тяхното съществуване и потенциална жизнеспособност, но и за възможността хипотезите, които бихме могли да възприемем толкова силно днес, да бъдат отхвърлени от утрешния ден.
Джефри Шуорц
Често съм наблюдавала, че жените могат да бъдат най-слабото звено в правата на жените.
Джийн Сасън
В онези времена, когато копнеем да имаме повече в живота си, трябва да се спрем на нещата, които вече имаме. Правейки това, често ще открием, че животът ни вече е препълнен.
Джим Стовъл
Често измислиците ни помагат да разберем истината за живота.
Джин Брюър
Често се чудя дали страдам от някаква психична дисфункция, заради това колко странна и объркваща изглежда моята поезия на толкова много хора, а понякога и на мен.
Джон Ашбъри
Често ме питат защо пиша, а всъщност не знам - просто искам.
Джон Ашбъри
Любовта към града, както и към човека, често се ражда още от първата среща. Останалото е въпрос на проучване и признание.
Джон Бакстър
В младостта нас обичайно често ни посещават не само обидата и объркването, но и внезапното озарение.
Джон Бойнтън Пристли
Следователно трябва да заключим, че на процесите на тълкуване и оценка на сензорния принос несъмнено трябва да бъде възложена причинно-следствена роля в създаването на каквото и да е поведение. Подобно на другите причинно-следствени фактори, които вече са обсъдени, те са необходими, но често недостатъчни.
Джон Боулби
Съмнявайте се в това, което искате - в моя чест, в смелостта ми, но не и в любовта ми.
Джон Гей
Често трябва да губим това, което сме смятали, че искаме да намерим за това, което Бог иска за нас.
Джон Гордън
Отрицателните хора често са склонни да създават негативни култури, докато положителните корпоративни култури се създават от позитивни хора.
Джон Гордън
Ако мъжът не разбира истински женското сърце, то жената не разбира мъжката чест.
Александър Дюма — баща
Чистата наука често показва своята неефективност на практика.
Джон Диксън Кар
Фамилната чест за тях е нещо паталогическо.
Джон Диксън Кар
Признавайки, че понякога, често в много критични моменти, вие наистина нямате представа къде отивате или дори къде е пътят. В същото време можете много добре да знаете нещо за това къде се намирате сега (дори и да знаете, че сте изгубени, объркани, вбесени или без надежда).
Джон Кабат-Зин
Социопатът често се описва като човек с малко или никаква съвест. Ще оставя на психолозите да решат дали Холмс отговаря на клиничния профил, но няма съмнение, че нравственият й компас е бил много изкривен.
Джон Кариру
Хората често питат откъде съм знаел, че Арсен е правилният човек, - казва Дийн. - Отговарям им: когато прекара първия пълен сезон с отбора и спечели два трофея, започнах да подозирам.
Джон Крос
Промяната често включва загуба, така че промяната може да бъде рисковано преживяване.
Джон Медина
Както ще намерите в многоизмерното смятане, често има редица решения за всеки даден проблем.
Джон Наш
Предишна
1
...
59
60
(Текуща)
61
...
78
Следваща