Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 55
Хубавите момчета често са идиоти...
Виктория Платова
Така често незначителни събития водят до големи последствия.
Вилхелм Хауф
...се виждахме толкова често, че напълно можехме да си позволим лукса да мълчим заедно.
Виржини Депант
Престъпниците често изглеждат достойни в живота си.
Владимир Кузмин
...клуб, който позволява на главния треньор да работи дълго и задълбочено, въпреки неизбежните спадове, постига като правило повече от клуб, който често сменя наставниците.
Владимир Малов
Говорейки за чест, за правда, вие действително ли сте честни и правдиви? Ако не, то с вашите думи излъгвате възрастният човек, но не излъгвате детето; не думите ви ще слуша, а вашият взор, вашият дух, който вие притежавате.
Владимир Одоевски
Допълнителни събития проблясваха като кадри от филми. Само често ми се искаше да затворя очи.
Владимир Першанин
Не се връщайте в пепелта. Животът често трябва да започва отначало, но е по-лесно да започнеш на ново място.
Владимир Рибин
Във фаталните произшествия често може да се забележи отблясък от някакъв вселенски, космически идиотизъм.
Владимир Савченко
Когато бях дете, не беше много често да мога да отида на кино и да видя цял филм, носен на раменете на някой, който прилича на мен.
Айми Гарсия
Но най-големите лъжи често са тези, които си казваме. Прехапах си езика, защото не исках да задавам въпроси. Не задавах въпроси, защото не исках да знам отговорите. Беше удобно да вярвам, че съпругът ми е надежден; понякога вярата е по-лесна от съмнението.
Айобами Адебайо
Паша често беше изтъквал, че колкото повече хора се интересуват от наука, търсене на знания и култура, толкова по-малко значение отдава на религията.
Айше Кулин
Има такива хора, презрението на които дава повече чест, от тяхното приятелство.
Аксел Оксеншиерна
Лесно е да отдадете живота си за Отечеството, защото смъртта е болка, която продължава за миг. Много по-трудно и по-скъпо е да отдадете честта си за Сърбия, защото срамът причинява болка дори в гроба.
Вук Драшкович
Страхът често е нашият непосредствен отговор на несигурността. Няма нищо лошо в това да изпитваш страх. Техният ключ е да не се заклещите в него.
Габриел Бърнстейн
Прекариатът се състои от нарастващ дял от цялото ни общество. Привиква се да приемаме живот с нестабилен труд и нестабилен живот. Често те не могат да кажат какво е заниманието им, защото това, което правят сега, може да е доста различно от това, което са правили преди три месеца.
Гай Стендинг
Растежът в селските икономики често се игнорира. Не трябва да бъде.
Гай Стендинг
Преквалификацията за прекариата е стресираща и деморализираща; често те се учат на нови трикове, само за да ги намерят за остарели или нежелани.
Гай Стендинг
Обичам да готвя за хора. За мен е чест, честно. Това е, което трябва да дам.
Гай Фиери
Слабите мисли и чувства често се чувстват силни, но помнете, истинската сила никога не е тревожна, жестока или наказваща.
Гай Финли
Когато знаем нещо, което трябва да се направи, но в момента не се прави, често казваме: "Просто имам нужда от повече дисциплина." Всъщност имаме нужда от навика да го правим. И ние се нуждаем от достатъчно дисциплина, за да изградим навика си.
Гари Келър
Знаеш ли, това често се случва: изглежда, че някое място трябва да е точно така, както си го представяш, но стигаш дотам и се оказва съвсем различно.
Гарт Никс
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
78
Следваща