Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 50
Аз съм историк на войната; Често описвам работата си като подобна на тази на онколог. Изучавам това, което убива и се надявам, че един ден човечеството ще намери лек.
Уилям Форсчън
Нощното време често повишава бдителността и всяка мисия трябва да вземе предвид последиците от нощното нападение. Няколко от най-успешните специални операции бяха проведени през деня и постигнаха висока степен на изненада.
Уилям Х. Макрейвън
... този, който обича, притежава всичко, защото истинската Любов поражда Чест и Вярност, а трите изграждат Дом на Щастието.
Уилям Хоуп Ходжсън
Хората често не разбират колко са богати.
Уитли Стрийбър
Мисля, че компютърното програмиране се показва в моето писане. Често, когато пиша за компютърни програмисти, пиша за начина, по който те виждат света и те структурират света.
Уолтър Мозли
Въпреки че цялата помпозност и обстоятелства на войната оживиха другите, това само ме натъжи; и целият минал размисъл, целият страх от бъдещето накараха цялото величие на бойната сцена и цялото измамно съблазън на бойната музика да изпълват очите ми често със сълзи.
Фани Бърни
Умът естествено се приспособява дори към най-нелепите неуместности, ако се случват често.
Фани Бърни
Често обиждам хора, непреднамерено. И до сега не разбра - понеже те са такива идиоти, или понеже аз съм толкова лош.
Фарис Бадван
- Природата е най-добрият приятел на жената, - често казва тя [Ясмина]. - Ако имате проблеми, просто плувате във водата, изтягате се в полето или гледате нагоре към звездите. Така жената лекува страховете си.
Фатима Мерниси
Истински господар, както и всеки владетел, който смята, че е такъв, по-скоро ще жертва живота си, отколкото честта на своите поданици и собствената си чест.
Федерико Андахази
Дърво, което твърде често се пресажда не е в състояние да пусне корени.
Фернандо де Рохас
Хората от Ранното средновековие третираха смъртта като често срещано явление, което не им внушаваше особени страхове.
Филип Ариес
Щастието често идва в красиви дрехи и под тях крие сиромашки парцали.
Филип Ванденберг
Ще се срещнем с хора, които са с много лошо поведение към другите, често водени от високи цели, благородна идеология и морален дълг.
Филип Зимбардо
Господ... Поразително е колко често Го обвиняват в това, което са направили хората.
Филипа Морган
Аз никога не пропускам възможност да подкрепя практически усилия, дори и най-малкото, защото често в синапено семе е скрито и се корени чудо.
Флорънс Найтингейл
Всяка медицинска сестра трябва внимателно да да мие ръцете си много често през деня. Ако го прави и с лицето й също толкова много, толкова по-добре.
Флорънс Найтингейл
Никой не иска да чуе за процеса. Те искат да чуят за резултатите. Те искат да бъдат вдъхновени. Те искат да се стремят към нещо. И толкова често в нашето общуване ще обясняваме защо - извинете, ще обясним как, но не защо.
Франк Лунц
Вкусовете се променят толкова често, колкото рядко се променят склонностите.
Франсоа дьо Ларошфуко
Често можем да направим повече за други хора, като се опитваме да поправим собствените си грешки, отколкото като се опитваме да коригираме техните.
Франсоа Фенелон
Докато сме изцяло за себе си, сме шокирани от грешките на другите. Нека мислим често за собствения си грях и ще бъдем снизходителни към греховете на другите.
Франсоа Фенелон
Нека често мислим за собствените си недъзи и ще станем снизходителни към тези на другите.
Франсоа Фенелон
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
78
Следваща