Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 32
Хората често се оплакват, че не са обичани, а истинският проблем е, че не знаят как да обичат.
Хорхе Букай
Бедите на нашите любими често ни причиняват най-горчиви мъчения.
Чарлз Пърси Сноу
Съвременният музикален бизнес е пуст. Певците често стават популярни само понеже, това че младото поколение няма вкус.
Шарл Азнавур
Ние често сме принудени да направим избор, който причинява болка, но след това ние се убеждаваме, че той е бил най-добрия и най-разумен.
Артър Хейли
Дребните хора, търсещи голямо богатство или власт, твърде често и твърде дълго са превръщали дори най-високите нива на обществена служба в обикновена лична възможност.
Бари Голдуотър
Е, след като сте били в каньона и след като сте се влюбили в него, това никога не свършва...то винаги е било очарователно място за мен, всъщност често съм казвал, че ако някога съм имал любовница ще бъде Гранд Каньон.
Бари Голдуотър
Абсурдното и неправдоподобното се случват в живота толкова често, колкото и в лошите романи.
Ада Леверсън
След успех в мен често настъпва период на душевна агония.
Бернардо Бертолучи
Войната традиционно е дело на мъжа, въпреки че знаем, че често жените са били причина за насилие.
Бети Уилямс
Живеем в разлагаща се епоха. Младите хора вече не уважават родителите си. Те са груби и нетърпеливи. Те често обитават механи и нямат самоконтрол.
Бъкминстър Фулър
Колко тежи вашата сграда? Въпрос, който често се използва за предизвикване на архитектите, за да разгледат колко ефективно са използвани материали за затвореното пространство.
Бъкминстър Фулър
Често ме питат - колко време ми е отнело за адаптация към американският начин на живот? 20 минути.
Виктория Бекъм
Лошите хора - това често са добри хора, станали богати.
Вилхелм Швебел
Ако пътувате много, ако обичате да се разхождате, за да се загубите, можете да се озовете на най-странните места. Мисля, че това трябва да е един вид вграден радар, който често ме отвежда на места, които са или изключително тихи, или особени по тих начин.
Вим Вендерс
Онези, които бързо се чувстват неуважени, често имат духовен вакуум в живота си, защото се чувстват изключени от любовта на своя Небесен Отец.
Ал Гор
Често се случва - човек се мъчи, мъчи и сам не знае това.
Албер Камю
Комплексите обикновено са в неосъзнатото и обикновено остават там. Тогава често ги проектираме извън нас. Проекцията е част от защитните механизми, които нашето Аз използва, за да се предпази от чувства, които биха могли да ги нарушат. Той ги проектира на другите толкова добре, че ние обвиняваме другите за недостатъците, които са част от нашето неосъзнато.
Ги Корно
Когато гледаме на конфликт, той често се корени в несправедливост, предразсъдъци, конкуренция за ресурси, бедност, лошо управление и корупция.
Дезмънд Туту
Извиненията имат значение. Вярвате или не, изследванията показват, че хората често ги предпочитат пред парите.
Дейвид Бърнс
Помнете, че несправедливата критика често се явява замаскиран комплимент.
Дейл Карнеги
Родителите ми твърде често са ми говорили, че не съм красив. Това е най-верният път да направите детето хапливо и нелюбезно.
Деми Мур
Производствените разходи зависят от неговата автоматизация, ремонтните дейности до голяма степен остават ръчна работа. От това следва, че често нещо е по-изгодно да се замени, отколкото да се поправи.
Алвин Тофлър
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
78
Следваща