Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 26
Дремете. Често новите идеи се събират, когато сте полузаспали, но трябва да се обучите да ги помните.
Джейн Смайли
За повечето хора химиотерапията вече не е камерата на ужасите, за която често си я представяме. Да, това е изпитание за някои хора, но не беше за мен, нито за повечето от пациентите, които опознах по време на четирите си периодични посещения в химиотерапията.
Джералдин Брукс
Човешкият ум не обича вакуум. Ще запълним този вакуум със съдържанието на собствената си глава и често това е страшно.
Джереми Уейд
- Ти си мъжът, който можех да бъда. Ти си потенциалът, който имах и загубих. Ти сте честта и силата и добротата, от които се нуждае. Ще се погрижиш за нея. Искам да се грижиш за нея.
Дж. Р. Уорд
Нещото, което ме мотивира, е много често срещана форма на мотивация. И това е, ако други хора разчитат на мен, е толкова лесно да се мотивираш.
Джеф Безос
Често ме критикуват, че съм много достъпна.
Джоана Тролъп
Геният е изключително често срещано човешко качество, вероятно естествено за повечето от нас.
Джон Гатоу
Големите открития и подобрения неизменно влекат сътрудничеството на много умове. На мен можете да преписвате честа за това, че съм проправил пътя, но когато аз гледам последващите събития, аз считам, че честа принадлежи на други, а не на мен.
Александър Бел
Колко често ми беше мила смъртта...
Джон Кийтс
Привидно човек сам твори своя образ. Но в действителност е обратно: ние често сме слуги, да не кажем - роби на своя образ.
Джордж Майкс
Също така често се твърди, че неолиберализмът, особено неолибералната икономика, помага на тези в облагодетелстваните категории и наранява, често тежко, тези в категориите в неравностойно положение.
Джордж Ритзър
Любовта към миналото винаги води до идолопоклонство, но православните християни често живеят само от това минало, или по-скоро от множество "минали". Староверецът е твърдо настанен в тях.
Александър Шмеман
Ако предаваш себе си твърде често, в края на краищата ти преставаш да бъдеш себе си.
Ед Харис
Майка ми, която умря млада, ми предаде склонността към туберкулоза, лесно възбудимият баща, е набожен до фанатизъм потомък на старинен род, посеял в мен семената на безумието... От момента на раждането ми, ангелите на тревогата, безпокойството и смъртта винаги са били около мен... Често съм се събуждал през нощта, оглеждайки стаята и питайки себе си: "В ада ли съм?"
Едвард Мунк
Прекрасно, трогателно и изпълващо сърцето преживяване е да седнете с мъжа или жената, които обичате, и с любимите си деца и да знаете, че всички са щастливи да бъдат точно там, където са един с друг и да се обичат. Това не се случва много често.
Ейми Блум
Не е необичайно хората да надценяват значението на демонстрирането на своята компетентност и мощ, често за сметка на демонстрирането на своята топлина.
Ейми Къди
Писането ми често съдържа сувенири за деня - песен, която чух, птица, която видях - която после вложих в романа.
Ейми Тан
Западняците често хвалят децата си като "талантливи" или "надарени", докато азиатските родители подчертават значението на упоритата работа. И всъщност изследванията, проведени от психолога от Станфорд Карол Двек, установиха, че начинът, по който родителите предлагат одобрение, влияе върху начина, по който децата се представят, дори върху начина, по който се чувстват към себе си.
Ейми Чуа
Ние и други групи виждаме ясни статистически връзки между недостига на теломери и риска от различни заболявания, които стават много често срещани, като сърдечно-съдови заболявания, диабет и някои видове рак.
Елизабет Блекбърн
Често се чувствам интелектуално разочарована, когато съм в положение, в което не се движа напред; когато не се питам за нещо.
Елинор Катън
Доброто вземане на решения в домакинствата често разчита на мислене за вашето домакинство като фирма.
Емили Остер
Чест и саможертва. Смъртта не намалява тези качества при войникът. Ще помним.
Ерик Нюланд
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
78
Следваща