Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 25
Истината е по-странна от измислицата... и често по-уличаваща.
Грег Кокс
Нещата, които се объркват, често създават най-добрите спомени.
Гретхен Рубин
Проучванията показват, че агресивното изразяване на гняв не облекчава гнева, а го усилва. От друга страна, не изразяването на гняв често му позволява да изчезне, без да оставя грозни следи.
Гретхен Рубин
Той е моята съдба. Той ми е сродна душа. Той прониква през цялото ми съществуване. Така че, разбира се, често го пренебрегвам.
Гретхен Рубин
Науката често се съпротивляваше на нови идеи и се бори жестоко, за да предотврати влизането им на борда.
Греъм Хенкок
Понякога една технология е толкова вдъхновяваща, че въображението бяга с нея - често далеч, далеч от реалността. Роботите са такива. В началото на роботиката бяха дадени много големи и в крайна сметка неизпълнени обещания, базирани на предварителни успехи.
Даниел Х. Уилсън
Западните бизнесмени често не разбират значението на установяването на човешки взаимоотношения.
Даниъл Голман
Въпреки че това често се използва с отрицателни конотации, аз виждам идеологията като присъща част на културата.
Дарио Фо
Не знам защо настояваме за болка, когато болката е толкова често лесна за отстраняване. Смешно е начините, по които се опитваме да се накажем, когато чувстваме, че сме извършили някакво престъпление.
Деб Калети
Често като интервюиращ, особено когато говорите с добре видими хора, известни личности и е известно, че са се случвали негативни неща, те не искат да говорят за това или трябва наистина да се справите. Трябва внимателно да изградите разговора, така че те да се чувстват достатъчно отворени, за да обсъдят с вас някои от тези неща.
Дейв Ицкоф
Причината, поради която често получаваме лоши съвети, е, че е трудно да се намери човек, който винаги да има най-добрия ни интерес в сърцето си, да не завижда по никакъв начин и на никое ниво да не мисли, че знае кое е най-доброто за вас.
Дейвид Либерман
Детските книги често се възприемат като лошо отношение към литературата. Но децата са също толкова взискателни, колкото и възрастните читатели, ако не и повече. Би трябвало да знам. Аз самият съм детски писател.
Дейвид Уолямс
Често се обръщам към научната фантастика, защото тази литература има необходимия набор от художествени техники за мен, близки до сюрреализма.
Дж. Г. Балард
Ясно е, че ако Господ не реши да ни се обясни, което често не прави, Неговата мотивация и цели са извън обсега на смъртния човек. Това на практика означава, че много от нашите въпроси - особено тези, които започват с думата "защо" - засега ще трябва да останат без отговор.
Джеймз Добсън
Политиката е мръсна. Политиката е вълнуваща. Политиката често е много, много трудна и разочароваща. И наистина бих предпочел светът да е малко по-подобен на този, когато баща ми беше млад, където знаехте почти къде хората стоят по големите морални въпроси.
Джеймз Добсън
Липсата на увереност, понякога редуваща се с нереалистични мечти за героичен успех, често води до отлагане и много изследвания предполагат, че прокрастинаторите са самоинвалиди: вместо да рискуват да се провалят, те предпочитат да създадат условия, които правят успеха невъзможен, рефлекс, който разбира се създава порочен кръг.
Джеймс Суровецки
Развиващите се страни често имат хипертрофирани бюрокрации, които изискват от предприятията да се справят с огромни бюрокрации.
Джеймс Суровецки
Компаниите често стават жертви на собствените си митологии.
Джеймс Суровецки
Поп музиката процъфтява при повторение. Знаете, че песента е хит, когато сте я чували толкова често, че ще се радвате никога повече да не я чуете.
Джеймс Суровецки
Стандартните войни включват много променливи и разбирането им често изглежда повече изкуство, отколкото наука. Те обикновено включват само двама големи играчи и завършват в ситуация победителя получава всичко.
Джеймс Суровецки
Доброто твърде често се съюзява с уязвимост, а злото със сила.
Джеймс Типтри-младши
Нашата психика често използва депресията, за да привлече нашето внимание и да ни покаже, че някъде дълбоко в нас лежи лъжа.
Джеймс Холис
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
78
Следваща