Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 24
Когато сте едно цяло със света, често откривате, че нещото, което търсите, търси вас.
Чарлз Ханел
Познавам някои коне и много повече прасета, които вярвам, че таят зли намерения в сърцата си. Ще отида по-далеч и ще кажа, че всички котки са зли, макар и често полезни. Кой не е виждал Сатана в лукавите им лица?
Чарлз Портис
Често срещано наблюдение е, че онези, които продължават да се задържат непрекъснато върху своите очаквания, са склонни да не се съобразяват с изискванията на реалното си положение.
Чарлс Пърс
Божията милост често язди до вратата на сърцето ни върху черния кон на скръбта.
Чарлс Х. Спърджън
Ежедневните ни грижи, изкарването на прехраната, лудото надбягване на плъхове в живота често ни карат да забравяме стойността на доброто дело. Така добротата, която съществува във всеки един от нас, е покрита със слой след слой безразличие и несъзнаване. Всъщност почти трябва да ни се напомня за факта, че доброто е там вътре в нас.
Шари Арисон
Трябва да видите снимките на бебето ми. Бузите ми висяха от лицето ми като водни балони. Можете да си представите колко често ме дразнеха.
Шон Кови
Ако решите просто да се оставите по течението, ще се озовете там, където тече течението, което обикновено е надолу, което често води до голяма купчина утайка и живот пълен с нещастие. В крайна сметка ще направите това, което правят всички останали.
Шон Кови
Нищо не изглежда твърде високо или ниско за хумориста; той е над честта, над вярата, запазвайки смисъла към религията и разума в живота.
Шон О'Кейси
Често в името на културната цялост, социалната стабилност и националната сигурност демократичните реформи, основани на правата на човека, се противопоставят на авторитарните правителства.
Аун Сан Су Чи
Ние често изпитваме студ или се изчервяваме пред другите, защото понякога приемаме твърде близко до сърцето си делата на другите.
Бернард Мандевил
Противоположността на честа се явява безчестие, или позор, който се заключава в лошо мнение и презрение на другите.
Бернард Мандевил
Честта не нищо по-различно, от доброто мнение за нас от други хора.
Бернард Мандевил
Често съм си мислила, че ако не накарам брака си да работи, щях да се проваля при единствения си истински изстрел към щастието.
Бетани Франкел
Много неприятно зрелище - актьори и актриси, които действително искат да получат Оскар. Често можеш да ги видиш в разни шоута. Изражението на отчаянието на лицата им е просто гнусно.
Бил Мъри
Животът продължава и истината се променя; това просто е такъв, какъвто е животът. Това, което някога е било вярно, често не е вярно само малко по-късно. Истината от вчера е днешната глупост. Дори освобождаващото прозрение от вчера е днешният затвор на остарялото обяснение.
Брад Блантън
Часовете на криза често изискват жертви. Що се отнася до последствията, кога съмнението и страхът са дали най-добрия съвет? Защо да не обърнем внимание на вярата, смелостта и честта?
Брандън Мъл
Мисля, че авангардът често се крие в крайно неразбираемото, защото те са разочаровани, че реалният свят е толкова скучен.
Бярке Ингелс
Западните икономисти често се опитват да разкрият "принципа" на съветския метод на планиране. Те не успяха, тъй като досега подобен метод изобщо не съществува.
Василий Леонтиев
Често отнема повече смелост, за да промениш мнението си, отколкото да го задържиш.
Вили Бранд
Поправянето на стари грешки често струва по-скъпо, от колкото новите.
Веслав Брудзински
Във всеки съюз се приемат роли, някои традиционни, други не. Съпругът ми плащаше сметките си, аз се обаждах на собствения си майстор. Но докато браковете напредват, вие се отказвате от областите на вашата собствена компетентност, често дори без да знаете.
Айлет Уолдман
Честа на човек се заключава в това, че по отношение на удовлетворяване на своите потребности той зависи само от своето трудолюбие, от своето поведение и от своят ум.
Георг Хегел
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
78
Следваща