Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 23
Талант - наистина, всички са съгласни, той е многоизмерен и често се пренебрегва при стандартните оценки. Това не е трудно за приемане от хората.
Тод Роуз
На хората толкова често се казва, че възкресението е просто метафора и означава, че Исус е умрял и е бил прославен - с други думи, той е отишъл на небето, каквото и да означава това. И те никога не са осъзнавали, че думата "възкресение" просто не означава това.
Н. Т. Райт
В тази епоха, когато получавате това, което искате и го получавате сега, обикновеното удоволствие от сърфирането често се забравя.
Том Ходжкинсън
От оценяването на изпита до здравното образование през професионалното обучение до демократичното участие, пътищата към себереализация и успех в света често са плашещи и неясни: пътуванията само привилегированите се чувстват уверени, тръгвайки по тях.
Том Чатфийлд
Често се разкайвам за това, което съм говорил, но рядко съм съжалявал за това, че съм мълчал.
Тома Аквински
Най-големите таланти често се използват неправилно и създават зло пропорционално на степента на техните сили.
Томас Малтус
Романите ми често са за хора, които са влюбени или привлечени един към друг.
Уилям Бойд
Склонен съм да се възхищавам на мъртвите хора повече от живите. Твърде често човешката реалност намалява блестящата репутация.
Уилям Бойд
Хората често запълват с гняв празнините в своя ум.
Уилям Олджер
Често е по-нужно да скриваме презрението, от колкото злобата: обидите могат да бъдат забравени, но презрението никога не се прощава.
Филип Честърфийлд
В момента чета Евангелията и не мога да намеря доказателства за вида на Христос, който хората изглежда са измислили и създали. Няма доказателства за Христос, кротък и кротък. Мога да намеря Христос състрадателния, нежния, но също така намирам много темпераментен, агресивен, страстен и често ядосан мъж през много време. Ще изберем човек с такава широта, който е огромна фигура. Вярвам, че Христос е живял като личност. Не мисля, че това може да се оспори.
Франко Дзефирели
Урок 2: Щастието често идва неочаквано.
Франсоа Лелорд
Самата цел често може да бъде средство за постигане на бъдещите цели.
Франц Брентано
Най-успешните ръководители често са мъже, които са изградили свои собствени компании. По ирония на съдбата самият им успех често носи на тях и членовете на техните семейства лични проблеми с интензивност, рядко срещана от професионалните мениджъри. И тези проблеми правят семейните фирми вероятно най-трудните за работа.
Хари Левинсън
Много знания във всякакъв вид организация е това, което наричаме знание за задача. Това са неща, които хората, които отдавна са били там, разбират, че са важни, но може да не знаят как да говорят за тях. Често се нарича култура на организацията.
Хауърд Гарднър
Животните знаят много повече, от хората. Кучетата могат по-рано да почувстват земетресение. Птиците прелитат половината земно кълбо, за да намерят своето гнездо. Ако хората по често слушаха животните, те не биха правили толкова грешки.
Хелън Гърли Браун
Хората често са ме питали дали това, което знам за любовта, я е развалило за мен. И просто казвам "Едва ли". Можете да знаете всяка една съставка в парче шоколадова торта и след това, когато седнете и ядете тази торта, все още можете да почувствате тази радост.
Хелън Фишер
Защо изпитваме ревност? Терапевтите често разглеждат демона като белег от детска травма или симптом на психологически проблем. И е вярно, че хората, които се чувстват неадекватни, несигурни или прекалено зависими, са склонни да бъдат по-ревниви от другите.
Хелън Фишер
Винаги съм обичал да танцувам. Мисля, че това е най-доброто упражнение. Аз обичам степ. Аз обичам джаз. Ние с жена ми често танцуваме салса.
Хю Джакман
Мисля, че често във филма ограничаваме малко въображението си - е, доста, всъщност нещата стават доста формулирани.
Хюго Уивинг
Странна и донякъде безстрастна физиономия често е, може би, предимство за оратор или ръководител от какъвто и да е вид, защото помага да се фиксира окото и да се очарова ума.
Чарлз Кули
Ние често говорим за теософията сама по себе си не като религия, а като истина, която стои зад всички религии. Това е така; но от друга гледна точка със сигурност можем да кажем, че това е едновременно философия, религия и наука.
Чарлз Ледбитър
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
78
Следваща