Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 22
Хората са твърде склонни да следват стандартните предубеждения за това как трябва да работят организациите. Твърде често чувстваме, че не сме в състояние да направим промени и затова се надяваме, че някой някъде във вашата организация знае какво правим и каква е общата цел.
Рикардо Семлер
Често ние дълго бием главата си в стената, когато бихме могли спокойно да влезем през вратата.
Ринго Стар
Единственото нещо, което стои между един човек и това, което той иска от живота, често е просто волята да опиташ и вярата да повярваш, че е възможно.
Рич Девос
С риск да изглеждам нечестив, аз всъщност не мисля за себе си като за "писане на хумор". Просто докладвам за света, който наблюдавам, който често е весел.
Ричард Русо
Често съм говорил, че метълът е аутсайдерът в рокендрол музиката.
Роб Халфорд
Най-важното правило е да се формулира ясно и точно целта, която трябва да бъде постигната, и след това да се запази неотклонно в съзнанието през всички етапи на изпълнението, които често са дълги и сложни.
Роберто Асаджоли
Един прост начин да предотвратите раковите заболявания на организациите може да бъде редуването на всички работни места редовно, често и задължително, включително лидерските позиции.
Робърт Шей
Често се случва, че когато човек притежава определена способност до извънредна степен, природата го компенсира, като го оставя некомпетентен във всеки друг отдел.
Робърт Шей
Постоянно се изумявам от хората, иначе интелигентни, които смятат, че нещо толкова сложно и деликатно като брака може да бъде оставено на само себе си. Човек ги вижда да се суетят за всякакви по-дребни грижи, очевидно без да знаят, че рамо до рамо с тях - често в едно легло - едно човешко същество умира от липса на обич, от емоционално недохранване.
Робъртсън Дейвис
Често има стена между журналиста и звездата, защото обикновено няма много време за опознаване на човек, а на звездата винаги се задават едни и същи въпроси и може да се защити.
Рууд Гулит
Понякога ми липсва треньорството, но често нещата не са такива, каквито изглеждат във футбола.
Рууд Гулит
Ако пътувате твърде често, всъщност се сблъсквате лице в лице с това, от което се опитвате да избягате. Имам чувството, че когато пътувам сам, понякога е като да съм затворен в хотелска стая със собствения си най-лош враг.
Саймън ван Буй
Радостта често е майка на множество глупости.
Самюел Ричардсън
Избираме мебелите си, за да служат като видими символи на нашия вкус, богатство и социално положение. Често избираме жилищата си въз основа на усещането, че "изглежда добре" да имаме "добър адрес". Ние търгуваме с идеално добри автомобили за по-късни модели, не винаги за да получим по-добър транспорт, а за да докажем на общността, че можем да си го позволим.
Самюъл Хаякава
Забелязах, че учителите често бъркат вълнуващо със скучно.
Сара Пенипакър
Странно е колко често трябва да бъде разбито сърце, преди годините да го направят мъдро.
Сара Тиздейл
Ако има основно откритие в онкологията през последните 20 години, това е идеята, че раковите гени често са мутирали версии на нормалните гени.
Сидхарт Мукхърджи
Мисля, че когато използваме "стрес", често използваме някаква фиктивна дума, за да се опитаме да съберем много различни неща в една голяма категория.
Сидхарт Мукхърджи
Хората, на които им липсва яснота, смелост или решителност да следват собствените си мечти, често ще намерят начини да обезкуражат вашите. Живейте с вашата истината и НИКОГА не спирайте!
Стив Мараболи
Хората често се паникьосват, когато пазарите падат и разпродават акциите си - но тогава те не са в играта, когато пазарите се справят добре.
Сузи Орман
Твърде често, единственото което те тласка към победата, се явява желанието да сриташ някого по задника.
Тайгър Уудс
Мъжете често правят неща за жени, които не искат да правят, така както жените ще правят неща за мъжете, които не искат да правят.
Тим Алън
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
78
Следваща