Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 18
Истината толкова често е объркваща.
Рафаел Сабатини
Често човек няма друг враг, освен самия себе си.
Цицерон
Мисля, че много често, когато мислим, че се стремим към най-доброто за нашите деца, това, което всъщност правим, се опитва да ги позиционира за конкурентни успехи в интензивно управляван вид общество. Не съм сигурен, че това винаги води до добрия живот или до щастието.
Майкъл Сандел
Политическата философия изглежда често се намира на разстояние от света. Принципите са едно, политиката друго и дори най-добрите ни усилия да се справим с нашите идеали рядко успяват напълно.
Майкъл Сандел
Едно от нещата, които откривам много в брачното консултиране, е съпругът или съпругата, които се опитват да утолят духовната си жажда от партньора си; Мисля, че това е наистина често срещана грешка, която правим.
Макс Лукадо
Опитът показва, че науката често се развива най-плодотворно, след като се научим да изследваме нещата, които изглеждат най-прости, вместо тези, които изглеждат най-загадъчни.
Марвин Мински
Вярна мисъл, ако твърде често се повтаря, губи силата си.
Андре Мороа
Великите хора, подобно звездите (на небосклона) често привличат повече внимание върху себе си, тогава когато изчезват.
Пиер Буаст
Героите на френските романи често са бездушни в своя прагматизъм, те непрекъснато бързат да търсят отговори на въпросите: трябва ли да правим това, не трябва ли да правим това? Има нещо невероятно изкуствено в това болезнено търсене. Непоносимо е да се чете как четиридесетгодишните господа през цялото време се оплакват от избрания от тях живот, въпреки че са напълно способни да го променят.
Андрей Макин
Хората често мислят, че аз съм измамник, но аз обикновено съм честен, в известен смисъли и по такъв начин, че никой не ми вярва.
Ричард Файнман
Любовта не дава пълна и точна информация за близкият до теб човек. Всеки път е обратното, много често тя прави влюбеният сляп.
Роджър Зелазни
Моята футболна игра се основава именно на импровизация. Често при нападащият просто няма време за мислене. Имаш само секунда, рядко повече време, за да реши, да огледа, удари или да подаде.
Роналдиньо
Победителите напускат бързо, напускат често и напускат без вина.
Сет Годин
Който придава голямо значение на мнението на хората им отдава твърде голяма чест.
Артур Шопенхауер
Изолираните решения, колкото и добре обосновани да изглеждат на отделния човек, и националните самостоятелни действия трябва да останат в миналото. Те не трябва да бъдат избраният метод на 21-ви век, особено защото последствията от действията на европейската общност често трябва да се понасят колективно.
Хелмут Кол
Комплиментът често скрива зад себе си убеждение в собственото си превъзходство.
Хенри Дейвид Торо
Аз често си мечтая, че пия чай с кралицата.
Хю Грант
Депресията, самоубийството често се оказват резултат от неправилна диета.
Чарлз Буковски
Имам твърде много продукти и се опитвам да го обуздая и да продам повече от основната си колекция. Иска ми се да не се налага да проектирате толкова често; би било добре, ако можете да продължите да продавате едни и същи неща в продължение на няколко години и да не се налага да правите нови неща през цялото време.
Вивиан Уестууд
Да любовта е единствената радост в живота, но ние често я разваляме, предявявайки твърде големи изисквания.
Ги дьо Мопасан
Много често лошите хора се ръководят от добри подбуди, но още по-често, обратно, добрите хора от лоши подбуди.
Гилбърт Кийт Честъртън
Проблемът с писането на книга за себе си е, че не можеш да се заблуждаваш. Ако пишете за някой друг, можете да разтегнете истината от тук до Финландия. Ако пишеш за себе си, най-малкото отклонение те кара да разбереш моментално, че може да има чест сред крадците, но ти си просто мръсен лъжец.
Граучо Маркс
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
78
Следваща