Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чест" - страница 14
Често оставаме заслепени от формите, в които се произвежда съдържание, а не от работата, която върши съдържанието.
Тим О'Райли
Установих, че това, което повечето хора наричат късмет, често е малко повече от суров талант, съчетан със способността да се възползват максимално от възможностите.
Тимъти Зан
Често ме наричат старомоден модернист. Но модернистите имаха абсурдната идея, че архитектурата може да излекува света. Това е невъзможно. И днес никой не очаква архитектите вече да имат тези велики визии.
Том Мейн
Всички проблеми на света биха могли да бъдат уредени лесно, ако мъжете бяха готови да мислят. Бедата е, че мъжете много често прибягват до всякакви устройства, за да не мислят, защото мисленето е толкова тежка работа.
Томас Дж. Уотсън
Добрата храна е много често, дори най-често проста храна.
Антъни Бурдейн
Има различни видове артисти и много често, ще бъда много откровен с вас, бих искал да съм от различен вид.
Уоле Шоинка
Честият и силен смях е призна за глупост или лошо възпитание.
Филип Честърфийлд
Често съм го чувал да казва, че САЩ са изолирани и не се интересуват от европейските дела. Уверявам ви, че това не е така.
Франк Билингс Келог
Идеологията и комуникацията по-често се сблъскват, отколкото да се допълват. Принципът и комуникацията работят заедно. Идеологията и комуникацията често работят поотделно.
Франк Лунц
Мирните конгреси често започват с прекомерно разглеждане на някои от по-малко важните въпроси, така че в края няма време за обсъждане на най-важните проблеми.
Фредрик Байер
Често човек предпочита да общува със своята противоположност, а не с тези, които са близко до нивото му. Когато се срещнат двама близко по сила, те рядко хармонират.
Инаят Хан
Моралът, както често се посочва, е предшестващ религията - той дори съществува в рудиментарна форма сред животните.
Хърбърт Рийд
Моите собствени ранни преживявания във войната ме накараха да подозирам ценността на дисциплината, дори и в онази сфера, където тя често се разглежда като първото съществено значение за успеха.
Хърбърт Рийд
Често е по-лесно да простиш, отколкото да ти бъде простено; все пак е фатално да желаеш да получиш прошка от Бог и да не желаеш да бъдеш простен от хората.
Чарлз Уилямс
Често не поздравявам хората от страх, че може да не ме помнят.
Шарук Кхан
Ние, индианците, наистина трябва да бъдем по-добри лъжци, като се има предвид колко често са ни лъгали.
Шърман Алекси
Правителствените лидери са невероятни. Толкова често изглежда, че те са последните, които знаят какво искат хората.
Аун Сан Су Чи
Амнезията е заболяване, често поразяваща хора, на които са дали назаем.
Ашот Наданян
Способността на репортера да запазва връзката на поверителност често му позволява да научи скритите или тайни аспекти на управлението.
Боб Удуърд
Всяко оръжие е добро оръжие, стига да можете да го използвате с чест и умения.
Брайън Джейкс
В свят с разнообразни интерфейси, постоянно променящите езици, системи и услуги, под непрестанният натиск на обстоятелствата, ние често губим от поглед главните принципи, които трябва да бъдат основание за всяка добра програма, - простота, яснота и универсалност.
Браян Керниган
Носталгията също е опасна форма за сравнение. Помислете колко често сравняваме живота си със спомен, който носталгията е толкова напълно редактирала, че всъщност никога не е съществувала.
Брене Браун
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
78
Следваща