Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Душа" - страница 62
Обединяването на две половини от една душа е неизбежно, но времето зависи от вашето ниво на духовност. Когато настъпи времето, истинските сродни души се намират един друг, дори и да са различни светове - независимо дали физически, на противоположните страни на земното кълбо, или духовно, с контрастен начин на живот и произход. Тук ви пожелавам смелостта да продължите да растете, за да знаете - или да продължите да знаете - благословията на единството.
Йехуда Бърт
Шекспир е велик психолог. В неговите пиеси ние откриваме всичко, което става душата на човек.
Йохан Петер Екерман
Усещам самото му съществуване, сякаш обвива ръката ми около душата ми, притиска я, опитва се да я предпази от вреда и съм ужасен. Ужасен, защото никога не искам чувството да приключи.
К. А. Тъкър
Душата ще реагира на всяко цвете - всичко зависи от това кога и при какви обстоятелства ще го видите.
Кавабата Ясунари
В сегашния свят нежните, уязвими души не могат да устоят...
Кавабата Ясунари
...в този град те завладява такова чувство, сякаш ти си в родината на своята душа...
Кавабата Ясунари
Жените неизбежно са преследвани от душите на техните майки.
Кайли Фицпатрик
Нищо не разваля душата толкова много, колкото нещо, което се оказа празна илюзия, ако човек посвети целия си живот на него.
Кан Кикучи
Уенди стопли сърцето ми, спечели доверието ми, докосна душата ми и след това ме докосна на много други места. И веднага след като спахме заедно за първи път, тя ме погледна с шоколадово-кафявите си, надеждни очи на сърна и каза: "Имам херпес. Мислех, че трябва да знаеш."
Каприс Крейн
Въпреки че тя не го обичаше, и на двамата беше ясно, че душите им са направени от едно и също нещо.
Кари Хоуп Флетчър
Душата ми сега е нейният ден, моят ден е нощта й. Така легна и така се издигам.
Карл Шапиро
Гъвкавостта прави сградите по-силни, представете си какво може да направи на душата ви.
Карлос Бариос
Причината да слезеш във физическия живот е да освободиш силата на душата си на Земята.
Каролайн Мис
Да обичаш себе си, наистина да обичаш себе си, означава най-накрая да откриеш същността на личната смелост, самоуважение, почтеност и самочувствие. Това са качествата на благодатта, които идват директно от душа с издръжливост.
Каролайн Мис
Да се изправиш пред личните истини и да се прочистиш от зависимости или манипулативни навици изискват сила, смелост, смирение, вяра и други качества на издръжлива душа, защото ти не просто променяш себе си; вие променяте вашата вселена. Вашата душа е компас. Променете една координата в духовния си компас и ще промените цялата си посока на живот.
Каролайн Мис
Убеден съм, че най-дълбокото желание във всеки от нас е да бъдем освободени от контролиращите влияния на собствената си психическа лудост или модели на страх. Всички други неща – пренебрежението към обикновения живот, необходимостта да се контролират другите, а не да бъдат контролирани, жаждата за материални блага като средство за сигурност и защита срещу ветровете на хаоса – са външни подпори, които служат като заместители на истинската битка, която се води в индивидуалната душа.
Каролайн Мис
Тъмната нощ на душата е пътуване към светлината, пътуване от тъмнината ви към силата и скритите ресурси на вашата душа.
Каролайн Мис
Нека животът ви бъде изпълнен със слънце, за да стопли лицата ви, смях, за да нахрани душата ви, и щастие всеки ден.
Каролин Браун
Първо развиваме егото, след това се сблъскваме с душата и накрая раждаме уникално чувство за Аз.
Каръл Пирсън
Хората имат всякакви извинения за лошото състояние на живота си, но истината е, че една душа е поставена в ситуация, която й осигурява идеалните условия, за да върши работата си, каквато и да е тя. Когато поемем пълната отговорност за себе си, ние се привеждаме в съответствие с космическите сили, които имат намерение да ни помогнат да растем.
Карън Бърг
Човешката комуникация е необходимост, точно както нуждата от храна. Ако нямаш храна, умираш от глад. Ако се лишиш от общуването, същото може да се случи и с душата ти.
Карън Роуз
Понякога границата между обръщане към добро и обръщане към злото е много тънка. И една добра постъпка, и една добра душа може да промени гледната ти точка.
Карън Роуз
Предишна
1
...
61
62
(Текуща)
63
...
79
Следваща