Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Душа" - страница 55
Пътуването на вашата душа е да запишете егото в търсенето на крайната победа - еволюцията на вашето индивидуално съзнание.
Деби Форд
Запишете областта на живота си, която най-много се нуждае от вашето внимание в момента, и след това напишете всички подробности, които сте видели от визията на вашата душа за тази част от живота ви. Как ще изглежда тази част от живота ви? Как постигането на целта ви ще промени живота ви? Как ще промени живота на хората около вас? Когато постигнете целта си, когато изпълните това желание, за какво ще направи място? Запишете всичко това.
Деби Форд
Когато потискате истинските си чувства или следвате път, който всъщност не е ваш, вие не живеете своето автентично аз. Вашата душа е направила план за този живот преди да се въплътите и този план е вашата истинска житейска цел. Действието в съответствие с вашата житейска цел е един от начините да живеете в светлината, друга стъпка по пътя към разширено съзнание.
Дебора Кинг
В главата му беше изписано колко ценни души живеят в тайна, без светът да знае, че ще трябва да ходи повече сред хората. Основният му образ беше очарован от неговата простота, голямата простота, която той никога не би могъл да придобие, защото очевидно беше сложен и сложен дори в люлката си.
Дежьо Костолани
Двама души могат да се грижат един за друг, но да не искат едни и същи неща.
Дейвид Балдачи
Ние с теб бяхме женени и живеехме в онова малко тъмно пространство между двама души, където бракът съществува.
Дейвид Еберсхоф
Всичко привично има успокояващ ефект върху душата.
Дейвид Лодж
Не мога да живея без любов, не мога да живея без душа.
Дейвид Никълс
Връзките не са свързани с това как двама души могат да оцелеят помежду си, а за това как целият свят става по-способен на любов, с всичките му тъжни мъки и блестящ възторг.
Дейвид Ричо
Напуснете задушната стая, излезте на открито, дишайте дълбоко, усетете аромата на нов ден и се разходете по сутрешните улици, наслаждавайки се на свободата и радвайки се, че никой друг не стои над душата със своите ценни инструкции.
Дени Терио
Душевният дом е този, който отразява и подкрепя уникалната същност на душите, които живеят там. Това е дом, напоен с усещане за свещено пространство, който ви позволява да се докоснете до осветените места във вас и да разберете смисъла на живота си.
Дениз Лин
Веднага щом се събудите за силата, която притежавате, вие започвате да огъвате мускулите на своята смелост. Тогава можете да мечтаете смело: да се откажете от ограничаващите си вярвания и да преодолеете страховете си. Можете да започнете да измисляте наистина оригинална мечта, която да покълне в душата ви и да даде плод в живота ви.
Алберто Вилолдо
Истинският Аз е безкраен. То не познава граници. Чиста есенция. Чиста светлина. Поглъщайки ума, душата, тялото, невидимото реално, със своето излъчване.
Алберто Вилолдо
Когато мечтаем със смелостта на душата си, ние сънуваме свещени мечти - свежи, творчески и способни да ни влеят страст и смелост да действаме.
Алберто Вилолдо
Мечтите, които създавате на ниво душа, са много различни от целите, които са осезаеми, измерими и определят бъдещето.
Алберто Вилолдо
Докато гледах как майка ми коленичи до баща ми, сякаш баща ми искаше да ме научи на това в края на живота - когато нямате достъп до пари или вещи, когато дори не можете да отворите очи -Всичко, което ще ви остане, е пулсът ви, дъхът ви и връзката на душата ви с тези, които обичате.
Алекс Банаян
Музиката взриви барикадите на душата му: Яков потъна до прага и за първи път... даде воля на сълзите.
Алекс Капю
Доброто и злото са толкова близки, че да бъдат оковани заедно в душата.
Дерек Ланди
Иска ми се да беше толкова просто, но скърбящите души не се лекуват лесно.
Джак Канфийлд
И от морето дойде гласът му; и морето няма глас, но мистериозно докосва струните в душата на човек, така че душата да говори по свой начин, като всяка душа повдига своето своеобразно послание.
Джак Уилямсън
Индия... Тя потъва в душата. Всички други места изглеждат скучни в сравнение с нея.
Джанет Маклауд Тротър
Страданието активизира имунната система на тялото и душата...
Джанет Уолс
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
79
Следваща