Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Душа" - страница 54
Религията се занимава с душата на човек, а науката с ума и тялото. Те имат свои задачи. Допълват се една друга, а не се противопоставят.
Георгий Гречко
Души, свити от обществени грехове, всяка от които държи длъжност като птица в клетката си.
Георгиос Сеферис
Аз искам само това от вас. Няма да ви кажа, ако изпуснете пас или пропуснете глава, която ни коства гол, стига да знам, че давате 100 процента. Бих могъл да ти простя всяка грешка, но няма да ти простя, ако не предадеш сърцето и душата си на Барселона.
Гийем Балаге
За да заслужите любовта, трябва да вложите цялата си душа в нея, да не се страхувате да рискувате и да претърпите поражение...
Гийом Мюсо
Този, който едва издържа сражението със себе си, няма право да се задълбава в душите на другите.
Глен Кук
Ако не можете да почувствате душата си, счупете прозореца с нея.
Гонсало М. Тавареш
Пазете се от по-мощни оръжия. Те често нанасят толкова много щети на душата ви, колкото и на вас, враговете.
Грег Кокс
Изкуството е социален обект, книги и филми, записи и телевизионни предавания, те са социални обекти, които събират хората в разговор. Обичам идеята, че бих могъл да напиша нещо, което двама души биха могли да споделят. Това е целта.
Греъм Мур
Значение имат само жените, след които в душата остава пробойна.
Анатолий Брусникин
Страданието очиства душата и укрепва сърцето. Уединението е добър съветник, той позволява да не обръщаш внимание на маловажни обстоятелства и да се съсредоточаваш на главното; в самотата се раждат велики идеи.
Гюстав Емар
Бях страхотен ученик. Не бях губил нито момент от времето си в училище и знаех много за изцелението на разтревожения ум. Но никой не ме беше научил нищо за изцелението на душата.
Дайан Чембърлейн
Те излязоха така, сякаш свиреха в мазе, въпреки че в действителност стояха на сцената пред пет хиляди души.
Дани Голдбърг
И нормата винаги има силата на самоутвърждаване и самоувековечаване, тъй като само няколко души обичат да оспорват общоприетото, да се отклоняват от него.
Даниел Бергнър
Може би именно това е бракът: Двама души, които създават култ заедно.
Даниел Трусони
Душа не се дава безплатно. Расите на хората се бият помежду си до смърт за честта да бъдат признати за човешки същества, с души.
Даниел Х. Уилсън
Математиката няма нищо общо с нея, математиката е удивителна наука, но не можете да жертвате душата си заради нея.
Даниил Гранин
Лъжица мед в бъчва катран - това е малкото, което радва душата, когато всичко на света се обърка.
Даниъл Хандлър
Проектирани сте да преоткривате и пресъздавате себе си, отново и отново. И вие сте тук - независимо дали искате да го признаете или не; независимо дали го знаете или не - за еволюцията на вашата собствена душа.
Деби Форд
Душата ти никога не те моли да изтърпиш всичко, с което не можеш да се справиш.
Деби Форд
За да разкриете даровете, които се крият под повърхността на най-големите желания на сърцето ви, трябва да погледнете отвъд годините си тук на земята, да се свържете отново с Божественото и да пренесете наследството на душата си в настоящия момент.
Деби Форд
Желанието на вашата душа е с вас при раждането като скрито съкровище с възможности, които можете да откриете, докато растете и еволюирате в човека, който сте били предназначени. Дайте глас на онова, за което копнеете, на най-дълбокото място в сърцето си.
Деби Форд
Когато божественото съзнание влезе, промяната настъпва и вие ще бъдете погълнати от това, което ще се почувства като най-голямата любов, която можете да си представите - любов, в която душата ви се приспособява към вашия дух и те се срещат заедно като едно цяло.
Деби Форд
Предишна
1
...
53
54
(Текуща)
55
...
79
Следваща