Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Душа" - страница 25
Речта е второто ни притежание след душата - и може би нямаме друго притежание на този свят.
Габриела Мистрал
И една душа, ако иска да знае себе си, трябва да погледне в собствената си душа: непознатият и врагът, ние сме го виждали в огледалото.
Георгиос Сеферис
Той е моята съдба. Той ми е сродна душа. Той прониква през цялото ми съществуване. Така че, разбира се, често го пренебрегвам.
Гретхен Рубин
Страстният живот е в душата на успеха.
Даниъл Г. Еймън
Погледнете какво искате да промените, съберете няколко души, които вярват в това, както вие, и започнете да вървите напред. Важно е да запомните, че не винаги се нуждаете от дестинация. Понякога просто трябва да направите движение напред. И вие абсолютно можете.
Деби Райън
По природа душата ти е мека, нежна, любяща и мила. Той е опрощаващ, мирен и смирен. Уверена и утешителна във времена на отчаяние, душата ви е силна, съсредоточена и решителна в мисията, наречена живот.
Деби Форд
Бяхме родени с една душа, за която трябва да се грижим и трябва да се грижим за нея.
Деби Форд
По-добре е да започнете отначало, отколкото да продължите по път, който знаете, че е неправилен за вашата душа.
Дениз Лин
Масонството е наука за символите, в която чрез тяхното правилно изучаване се установява търсене на истината, тази истина, състояща се в познаването на божествената и човешката природа на Бог и човешката душа.
Албърт Маккей
Дори когато нямаше повече възможности за тялото, сърдечните желания намират изход и както при всяка топлина, любовта се издига. Освен това волята за летене била в природата на душата, така че домът й трябвало да бъде горе.
Дж. Р. Уорд
Основната ми работа беше да развивам талант. Бях градинар, осигуряващ вода и друго хранене на нашите топ 750 души. Разбира се, трябваше да извадя и някои плевели.
Джак Уелч
Няма да продам душата си на дявола, но искам успех и не мисля, че това е лошо.
Джейда Пинкет Смит
Загубата означава загуба на това, което беше. Искаме да се променим, но не искаме да загубим. Без време за загуба нямаме време за душа.
Джеймс Хилман
Забравяме, че душата има свои предци.
Джеймс Хилман
Обстоятелствата, включително тялото ми и родителите ми, които мога да прокълна, са по избор на душата ми и аз не разбирам това, защото съм забравил.
Джеймс Хилман
Доверието не е пасивно състояние на ума. Това е енергичен акт на душата, чрез който ние избираме да хванем Божиите обещания и да се придържаме към тях въпреки несгодите, които понякога се стремят да ни завладеят.
Джери Бриджис
Няма за какво да се притеснявате. Праведните не винаги са прави, но душите им остават чисти.
Дж. Р. Уорд
Когато се възстановите или откриете нещо, което подхранва душата ви и носи радост, грижете се достатъчно за себе си, за да освободите място за това в живота си.
Джийн Шинода Болън
Моят съвет е, не се опитвайте да обитавате душата на друг. Вие имате своя собствена.
Джим Харисън
Ако не изпитвате силни желания за проява на Божията слава, това не е защото сте пили дълбоко и сте доволни. Това е така, защото сте хапвали толкова дълго на трапезата на света. Душата ти е натъпкана с дребни неща и няма място за великите.
Джон Пайпър
Моята радост нараства с всяка душа, която търси славата на Бог в лицето на Исус Христос. Не забравяйте, че имате един живот. Това е всичко. Ти си създаден за Бог. Не го хабете.
Джон Пайпър
...а вместо това да пея под душа, аз пишех думите на моите любими песни и от мастилото водата ставаше синя, или червена, или зелена, музиката течеше по краката ми...
Джонатан Сафран Фоер
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
79
Следваща