Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 75
Животът има начин да направи това; в една минута всичко има смисъл, в следващата нещата се променят. Хората се разболяват. Семействата се разпадат, приятелите ви могат да затворят вратата пред вас.
Лиз Мъри
Научих, че светът всъщност е пълен с хора, всички готови да ви кажат колко вероятно е нещо и какво означава да бъдеш реалист. Но това, което също научих, е, че никой, никой не знае наистина какво е възможно, докато не отиде и не го направи.
Лиз Мъри
Животът ви ще бъде такъв, какъвто го направите сами, а смисълът на живота е това, което смятате за правилно.
Лиз Мъри
Съвършенството не е постижимо – и ако беше така, щеше да те направи изключително тъп човек.
Лий Кръчли
Също така ми сигнализира, когато вдигна молив, че това е груба чернова. Това няма да отиде никъде и никой няма да го види. Имате разрешение да направите всички грешки, които искате. Сигнализира ми за свобода и сигнализира за грешки.
Лили Кинг
Хората са склонни да усложняват прекалено простите неща, защото ги премисляме. Но ако направите крачка назад и запомните своите приоритети, става по-лесно да вземете решение.
Лили Сингх
Ако искате да направите YouTube своята кариера, трябва да приемете, че това също е бизнес. Знам, че всички казват: "Това е моята страст, това е моето хоби." И това е добре; подкрепям това. Но ако искате да го превърнете в кариера, това има бизнес страна.
Лили Сингх
Бях първата жена от Южна Азия, която направи комедийни видеоклипове в YouTube. Но в същото време всички раси са изправени пред своите бариери и аз научих чрез YouTube, ако не е раса, ще е сексизъм, ако не е сексизъм, ще е хомофобия. Винаги ще бъде нещо и всички гласове трябва да бъдат чути.
Лили Сингх
Когато започнах да снимам видеоклиповете, имах работа с депресия и исках да правя вдъхновяващи видеоклипове за другите, които в крайна сметка да ме вдъхновяват от своя страна. Исках да покажа на света, че е възможно да се направи положителна промяна в живота и да се започне отначало.
Лили Сингх
Когато качих първото си видео, просто търсех нещо, което да ме направи щастлива. Бях объркан за това, което правя в живота си и бях спечелил степен, която наистина не ми хареса. С това видео най-накрая правех нещо, което ме интересуваше. Така че това беше моят начин за самолечение.
Лили Сингх
Има само едно нещо, което трябва да направите, за да имате тялото, което желаете; трябва да намериш начини да бъдеш щастлив.
Лин Гранхорн
Ако сега работите на 70-те или 80-те си години на бързо променящ се пазар на труда, тогава поддържането на производителност вече не е свързано с усъвършенстване на знанията – а за отделяне на време, за да направите фундаментални инвестиции в повторно учене и преквалификация.
Линда Гратън
Съдбата е мобилно нещо – че всеки избор, който направите, заедно с всеки избор, направен около вас, може да я накара да се върти по този начин, предлагайки съдби в изобилие.
Линда Рътлидж
Бъдете този, който е решил да го направи.
Лиса Никълс
Най-дългото пътуване, което някога ще направите, е пътуването от главата до сърцето.
Лиса Ранкин
Страхливецът може да направи повече зло от много смели мъже.
Лора Джо Роуланд
По-добре да се направи всичко както трябва, за да не попаднеш после в беда.
Лора Инголс Уайлдър
След като го изслушате и направите подходящи промени, пуснете го.
Лора Маркам
След като децата са в училище, удивително е какво можете да направите.
Лора Шлезинджър
Поведението е симптом. Ако гледате на това като на проблем, просто ще вземете решение. Ако гледате като на симптом, можете да направите нещо по въпроса.
Лора Шлезинджър
Никога не питайте никого дали трябва да направите нещо, ако в крайна сметка се страхувате да го направите. Ще си спестите много неприятности.
Лора Шлезинджър
Несравнимата прозорливост и умението да преживее различни епохи го превърнаха в уникален дизайнер, който успява да направи всичко, рисувайки лично всеки един от моделите, в които моделите ще дефилират сред декорите, замислени като сандък със скъпоценни камъни.
Лоран Ален-Карон
Предишна
1
...
74
75
(Текуща)
76
...
82
Следваща