Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 71
Какво направи прасетата различни? Защо те бяха отглеждани за храна и държани в плен, докато кучетата и котките бяха добре дошли в домовете ни и третирани като семейство? Освен физическото състояние, не можахме да видим разлика между нея и нашите кучета.
Каприс Крейн
Ако човек ви изневери, удари ви или направи нещо неприемливо, оставете го в същия час. Не задавай въпроси. Не плачете и не се унижавайте пред него. Поддържайте емоциите си и го оставете завинаги.
Кара Кинг
Желанието да се върви напред е необходимо, даже за да се направи малка крачка.
Карин Алвтеген
Мразех колко лесно чувствата ми се замесваха във всяко едно нещо, което той направи или каза. Винаги съм си мислела, че може би се засили, когато бяхме разделени, нали знаеш, като знаменитост, за която ще тъгуваш отдалеч. Но се разрасна само когато бяхме заедно. Понякога ми се струваше, че да гледам лицето му и просто да приемем начина, по който стоят нещата между нас, беше най-трудното нещо на света.
Карина Хали
Понякога ще се сблъскате със ситуации, в които границата не е ясна между това, което е правилно и кое не. Сърцето ви ще ви каже да направите едно нещо, а мозъкът ви ще ви каже да направите нещо различно. В крайна сметка всичко, което остава, е да погледнете и двете страни и да вземете най-добрата си преценка.
Карл Хайасън
За съжаление Флорида е мека за елемента на срамежливостта и очевидно няма правила за видовете реклами, които може да направи адвокат.
Карл Хайасън
Гъвкавостта прави сградите по-силни, представете си какво може да направи на душата ви.
Карлос Бариос
Задължението на революционера е да направи революцията на всяка цена.
Карлуш Марижела
Нарастването на финансовия капитализъм направи възможно централизирането на световния икономически контрол и използването на тази сила в пряка полза за финансистите и косвената вреда на всички други икономически групи.
Карол Куигли
Измъкнете се от леглото рано сутрин, за да направите прясно кафе или, още по-добре, я оставете да се накисне в гореща вана за един час след тежка нощ... Какво е това, ако не романтика?
Каролин Браун
Войната беше като плаване. Можете да научите за облаци, посока на вятъра и течения, но морето остана завинаги непредсказуемо. Всичко, което можехте да направите, е да се адаптирате към него и да се опитате да се върнете у дома жив.
Карстен Йенсен
Всяко пътуване е уникално и всеки търсещ очертава нов път. Но е безкрайно по-лесно да го направите, като имате поне известни познания за опита на онези, които са минали преди. Когато научим за многото различни героични пътища, налични за нас, разбираме, че има място за всички нас да бъдем герои по нашите уникални начини.
Каръл Пирсън
След като разберем, че хората са хора и имат някакъв Хоумър Симпсън в себе си, тогава може да се направи много, за да ги манипулираме.
Кас Сънстейн
Ако вземете нещо, което е успяло, просто си представете, че успява 10 години преди или 10 години след това, почти винаги бихте могли да направите, със същата правдоподобност, аргумента "отговаря на времето".
Кас Сънстейн
В психологията и поведенческата икономика хората са показали, че ако просто опишете опциите по определен начин или направите някои характеристики на ситуацията забележителни, можете да накарате хората да правят и дори да видят това, което искате. Не е нужно да си джедай, за да манипулираш вниманието на хората.
Кас Сънстейн
Тази част от 21-ви век е заета с риск и законът може да направи много, за да направи живота по-дълъг и по-здравословен.
Кас Сънстейн
Доналд Тръмп може да не говори изрично за това "кои сме ние", но с обещанието си да направи Америка отново велика, той се ангажира със своя собствен вид политика на идентичност, като сигнализира, че нацията е загубила чувството си за своята идентичност. Това стига до хората.
Кас Сънстейн
Когато налага скъпи регулаторни мандати на частния сектор, Конгресът често действа въз основа на натиск на групи по интереси, анекдоти и емоции в момента. Изпълнителната власт едва ли е перфектна, но е много по-малко вероятно да направи това.
Кас Сънстейн
Тъмнината не може да прогони тъмнината; само светлината може да направи това. Омразата не може да прогони омразата; само любовта може да направи това.
Кати Еванс
Само защото дойде от сърцето не го направи добро.
Алистър Рейнолдс
Това, че съм психолог за развитие, не ме направи по-добър в общуването със собствените ми деца, не. Бърках се и, повярвайте ми, се тревожех и се тревожех за най-доброто за тях.
Алисън Гопник
Колкото по-натрапчиво се фокусираме върху това, което определена храна ще направи за нас, толкова по-малко сме здрави. Простите удоволствия се усложняват.
Алисън Гопник
Предишна
1
...
70
71
(Текуща)
72
...
82
Следваща