Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 69
Всички имаме само 1440 минути на ден. Приемете, че не можете да направите всичко, съсредоточете се върху важното и направете това добре.
Ерик Баркър
Хуморът е начин да си помолите да залепите сърцето си заедно и, ако имате късмет, дори да го направите малко по-голямо.
Ерик Каплан
Накарайте всяка програма да направи едно нещо добре. За да свършите нова работа, изградете отново, а не усложнявайте стари програми, като добавяте нови функции.
Ерик Реймънд
Образованието по компютърни науки не може да направи никой експерт програмист, повече от изучаването на четки и пигмент може да направи някой експерт художник.
Ерик Реймънд
Най-лесният начин да привлечете тълпата е да и разкажете, че в определено време на определено място някой ще е опита нещо да направи, а в случай на неуспех внезапно ще умре.
Хари Худини
Да харчите пари означава да направите информиран избор.
Естер Войчицки
Сексът е мястото, където можете да ме заведете, а не това, което можете да ми направите.
Естер Перел
Бракът не е предназначен да ви направи щастливи - той е там, защото ви дава живот, в който можете да намерите щастие.
Естер Перел
Майката не става секси; жената го прави. Трябва да извлечете жената от майката. И може да се наложи да се раздели, за да направи това: вана, разходка. Тя трябва да отцепи еротично пространство.
Естер Перел
Писането е начин на живот на друг живот. Това е начин да разширите живота си. Всъщност не живеете различен живот, това просто означава, че сте гладни за живот. Има толкова много неща, които искате да направите.
Етгар Керет
Всички те искат да получат нещо, което може да ги направи щастливи и доволни. И само за хората, не мога да разбера защо, не са достатъчно жадни - за свобода.
Етиен дьо Ла Боеси
Нелепо е, знам. Говорейки с машина. Нормален човек не би направил това. Но ако научих нещо през последните няколко седмици, това е, че няма нещо като нормален човек. Или нормални действия. Има само действия, които определен човек, в определен момент, трябва да направи.
Ешкол Нево
Трагедията на човека е, че когато той може да направи нещо, в крайна сметка винаги ще го направи.
Жак Атали
Ако направите нещо, което е забранено, целта е действието. Ако правиш нещо, което не е забранено, а те се намесват, значи не дейността привлича вниманието, а ти самият.
Жаклин Харпман
Чувствах се така, сякаш тази болка никога няма да бъде успокоена, че ме държи в ръцете си завинаги, че ще ми попречи да се посветя на нещо друго и че му позволявам да го направи. Мисля, че това е, което те наричат консумирани със угризения.
Жаклин Харпман
Ако нещо може да се направи, ти може да се направи и обратното.
Алексей Слаповски
...нищо няма да се промени в живота му, докато той живее в този град и в този апартамент, нито от появата на нов килер, нито от необичайния ред, който сега е установен в апартамента му. Нищо няма да се промени, докато той не прави нищо, но какво би могъл да направи? Сега той може да направи нещо и тогава много ще се промени за него.
Ален Клод Зулцер
Едно е да направите избор, а друго е никога да нямате шанс.
Али Конди
В началото на пътеката трябва да поемете всичко, като не пропускате нито една възможност да направите нещо по-добро.
Жорж Блон
Кокетство - това е изкуството да направите първата крачка така, че мъжа да си каже, че той я е направил.
Жорж Масон
Обществото не е създадено по начин, който позволява на жените да се връщат на работа след почивка. Много жени сега трябва да работят, както и да правят всичко у дома и никой не може да направи всичко. Обществото трябва да намери начин за облекчаване на жените.
Заха Хадид
Ако Бог искаше хората да играят шах, той щеше да ни направи черни или бели.
Зена Хендерсън
Предишна
1
...
68
69
(Текуща)
70
...
82
Следваща