Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 66
Това е прекрасното нещо за бъдещето. Всичко, което някога трябва да направите, е да го изчакате. Ще дойде при вас.
Джоузеф Р. Лало
Знаейки, че Бог е верен, наистина ми помага да не съм пленен от притеснения. Но знаейки, че Той ще направи това, което е казал, Той ще направи това да се случи, каквото и да е обещал, а след това ме кара да бъда по-малко ангажиран с притесненията за дадена ситуация.
Джош Макдауел
Бъди като орел, който се извисява над бездната. Орелът не разсъждава как лети. Той просто знае, че знае как да го направи.
Джудит Кранц
Бракът е най-трудната работа, която някога ще направите.
Джули Андрюс
Не вярвам в чудеса, но ако нуждата е голяма, едно момиче може да направи свое собствено чудо.
Джули Бери
Това, което мисля, Вал, е, че най-голямата грешка, която една жена може да направи, е да убеди себе си, че тя е тази, която ще бъде различна.
Джули Джеймс
Ако след обилно хранене ви е трудно да направите дълбоко вдишване, това свидетелства за това, че вие сте преяли.
Джулия Ендерс
Ако искате да направите човешко същество в чудовище, отричайте на културно ниво всяко отражение на себе си.
Юнот Диаз
Майчинството ми ме направи много по-добър човек. Виждам всичко от нова гледна точка - с чувство за чудо.
Джухи Чавла
Белият човек знае как да направи всичко - каза той, - но не знае как да го разпредели.
Ди Браун
Прокрастинацията е мотивация да се направи погрешно.
Дийн Бърнет
Маратонът е възможност за изкупление. Възможност, защото резултатът е несигурен. Възможност, защото от вас и само от вас зависи да го направите.
Дийн Карнасис
Не знам за вас, но цялата тази съвременна технология, която би трябвало да ни спести време и усилия, всъщност направи нещата по-сложни в живота ми, изяждайки допълнително време.
Дийн Карнасис
Дизайнът е процес на мислене, който започва в главата и със скици. Мисленето не може да се направи от компютър.
Дитер Рамс
Да направите всичко възможно е да предприемете действие, защото ви харесва, а не защото очаквате награда.
Мигел Руис
Животът на разочарование може да направи човек опасен.
Доналд Макейг
Всеки миг от вашият живот е възможност да направите нещо полезно, а значи, да усетите радост.
Дорийн Верчу
Да помогнеш на мъжът да направи кариера е кариера сама по себе си. Не можете да се надявате да успеете, ако не се посветите изцяло на нещо.
Дороти Карнеги
Да съществуваш означава да се противопоставиш на всичко, което те заплашва. Да бъдеш бунтовник не означава да натрупаш библиотека от подривни книги или да мечтаеш за фантастични конспирации или да поемеш по хълмовете. Това е да си направите свой собствен закон. Да откриеш в себе си това, което има значение. За да сте сигурни, че никога не сте "излекувани" от младостта си. Да предпочитат да поставят всички до стената, вместо да останат легнали. Да ограбиш всичко, което може да се превърне във твоя закон, без да се грижиш за външния вид.
Доминик Венер
Освен Дишането на единството и молитвите, които са отлични за изцеление на Земята, препоръчвам наистина да се свържете с Майката Земя и наистина да говорите с нея. Оставете Нея да ви използва, да влезе във вас и да използва вашето тяло и вашите думи, за да създаде всичко, което иска да направи.
Друнвало Мелхизедек
Никога не съм знаел как да се справя с това крехко и плашещо животно, наречено щастие, аз се занимавах само с това да го покажа, оставих го да умре от глад и жажда, но продължих да показвам трупа му, надявайки се, че всеки ще направи това за да не ми кажеш, че са се погрижили за вонята.
Дулсе Мария Кардозо
Страна, която вярва, че никога не е правила грешки, е държава, която може да направи грешки по всяко време. Но държава, която вярва, че е направила само грешка или е направила толкова ужасно, нелекирано количество грешки в миналото, вероятно ще се превърне в страна, която е склонна да се съмнява в способността си да направи някое добро в бъдеще.
Дъглас Мъри
Предишна
1
...
65
66
(Текуща)
67
...
82
Следваща