Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 63
Бързо ми каза, че приемането на други хора никога не трябва да бъде моята цел. По този начин тя ме освободи - направи нещо, което аз самият не можах.
Джеси Бъртън
Но повярвайте ми, това чувство е нищо в сравнение с това, което изпитвате, когато всъщност помагате на някой, който не е смятал, че някой някога ще го направи.
Джесика Броуди
Той има визията и енергията да направи Германия велика.
Джесика Шатък
Той нямаше никакви умения, хитрост или образование, които да го отличават, което го направи точно от сорта, който трябваше да се вземе с идеята, че той принадлежи към управляващата раса.
Джесика Шатък
Ще трябва да напуснем тази планета и ние ще я напуснем, и това ще направи тази планета по-добра.
Джеф Безос
Не знам какво трябва да направи едно момче, за да впечатли момиче в наши дни.
Джеф Кини
Ако не мислите, че можете да го направите, кой ще го направи? Вие контролирате най-важния инструмент за успех, вашият ум.
Джефри Гитомър
Ако направите продажба, можете да спечелите комисионна. Ако създадете приятел, можете да спечелите състояние!
Джефри Гитомър
Ценете връзката повече от това да направите квотата си.
Джефри Гитомър
Най-добрият начин да направите продажба е да поискате запитване за дата на началото или някакъв вид ангажимент да продължите напред, след като сте сигурни, че сте премахнали всички рискове и всички бариери от процеса на закупуване на вашия потенциален клиент.
Джефри Гитомър
Каквото и да е искането на мениджъра, трябва не само да го изпълните, но и да направите малко повече и по-рано от очакваното, влагайки душата и вдъхновението си в тази работа.
Джефри Дж. Фокс
Понякога изпитвате нужда да направите поне нещо. И няма значение, че изглежда напълно безполезно.
Джефри Дивър
Бях влюбен в HTML и бях сигурен, че целият свят е на път да го научи, въвеждайки нова ера на "направи си сам" медии, свободно изразяване, мир и демокрация и човешки права по целия свят. Тази част не се получи толкова добре, въпреки че децата предпочитат YouTube пред телевизията, така че това е нещо.
Джефри Зелдман
Понякога е чудесно да направите нещо, което надхвърля обичайното ви поведение.
Джийн Райън
Понякога е невъзможно да се намери точният отговор защо човек е решил да направи това, което е направил.
Джийн Райън
Ако спечелите състезание, не питате как сте го направили, стига да го направите.
Джийн Симънс
Страхувам се, че сте прав, това е чисто женски начин - да простите на човек, да направите благороден жест от него и след това да му напомняте през целия си живот.
Джийн Уебстър
Знам, че няма нищо, което да кажеш, за да направи смъртта добра. Каквото, такова.
Джил Хатауей
Госпожа Палмър е учителка, така че естествено предположих, че тя никога няма да направи нещо добро за мен.
Джим Бентън
По-добре е да се направи добре, отколкото да се каже.
Джим Куик
Никога няма да спреш да искаш повече, докато не си позволиш да имаш това, което вече имаш. Да го вземеш. Наслади се. Сега е подходящ момент да направите това...
Джинийн Рот
Вече имате всичко необходимо, за да сте доволни. Истинската ви работа е да направите каквото е необходимо, за да осъзнаете това.
Джинийн Рот
Предишна
1
...
62
63
(Текуща)
64
...
82
Следваща