Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 61
Емоционално здравият човек трябва да може да поема рискове, да се запита какво наистина би искал да прави в живота и след това да се опита да направи това, въпреки че трябва да рискува поражение или провал. Той трябва да бъде авантюрист (макар и не непременно безразсъден); бъдете готови да опитате почти всичко веднъж, само за да видите как ще му хареса; и очаква с нетърпение някои прекъсвания в обичайните си житейски рутини.
Албърт Елис
Има постоянно напрежение в катеренето и всъщност всички изследвания, между това да се натиснете в непознатото, но да се опитате да не натискате твърде далеч. Най-доброто, което всеки от нас може да направи, е да стъпва внимателно по тази линия.
Алекс Хонълд
Когато бях тийнейджър, правех много набирания и лицеви опори. Всяка вечер преди лягане щях да направя 150 - в комплекти от 30 или повече. Поглеждайки назад към него сега, не съм напълно сигурен, че това е най-добрият начин да се усъвършенствам като алпинист. Но ме направи много по-добър в правенето на набирания и лицеви опори.
Алекс Хонълд
Писъците, виковете и агресията са създадени, за да ви накарат да го направите, без да мислите. Това беше различно - мълчаливо, направено в сянка и бях усетил тежестта на тялото му върху мен в тъмнината. Това беше той или аз. Така е в кървавата война. Непрекъснато се оправдавате.
Денис Ейви
Има само един човек, който някога може да знае точно какво искате и наистина да ви направи щастливи - този човек сте вие!
Денис Остин
Смейте да постигнете нещата, за които само сте мечтали. Ако можете да го мечтаете, можете да го направите.
Денис Остин
Вероятно един от най-вълнуващите аспекти на пилатес е, че всеки може да го направи и всеки може да постигне невероятни резултати.
Денис Остин
Работата с делтовидните мускули по предната и горната част ще ви даде ежедневна повдигаща сила и ще ви помогне да премахнете наклонените рамене, като направите талията да изглежда по-тънка.
Денис Остин
Най-лесният начин за решаване на проблеми е да е измъкнете от тях и да направите най-голямата глупост на земята. Тогава няма да видите щастие в живота.
Денис Родман
Ако само вие разберете каква е лъжата, тогава вероятно сте прав - това няма да има голяма разлика. Но ако ВСИЧКИ разберете каква е лъжата, това би могло наистина да направи много голяма разлика.
Дениъл Куин
Никой вид не може да направи живота на света свой собствен." ... Това е един израз на закона. Ето още едно: "Светът не е създаден за нито един вид.
Дениъл Куин
Преди да направите ключа, изучете ключалката.
Дж. А. Конрат
Наистина е сложно да се направи нещо просто.
Джак Дорси
Не обичам да си улеснявам работата. Как постигате нещо, ако няма борба? Ако трябва да създам борба, която не съществува, ще го направя. Ограниченията във времето и парите са чудесен начин да го направите.
Джак Уайт
Тайната на успешната кариера в изкуството е да се направи повече изкуство, което хората смятат, че се нуждаят, отколкото парчета, които просто искат. Когато произведение на изкуството емоционално се свърже с човек, работата се превръща в необходимост. След това сте на път да станете успешни.
Джак Уайт
Стратегията означава да направите ясен избор за това как да се състезавате.
Джак Уелч
Те никога не ти казват за това. Как най-трудното нещо, което трябва да направи една майка, е да се откаже от детето си, да го пусне, да го гледа как бяга.
Джаки Кей
Е, животът на честния човек е свързан с решаването на един проблем и създаването на два нови. Какво може да се направи тук.
Джевад Карахасан
Водата върши невероятна работа по детоксикацията на тялото ви. Номерът обаче е да не пиете вода по време на хранене. Това ще разреди храносмилателните ви сокове и ще направи храносмилането по-малко ефективно. Не пийте нищо тридесет минути преди да ядете, а след това изчакайте два часа след хранене, за да пиете.
Джей Джей Смит
Повечето случаи на детска дисциплина могат да бъдат разрешени чрез установяване на структура, която да доведе до засилване на библейските принципи, установени за дома. За да направите това, правилата на дома трябва да бъдат изложени ясно.
Джей Е. Адамс
Научете се да разчитате на други компании и да ги направите зависими от вас.
Джей Конрад Левинсън
Очевидно се опитвате да разгледате 20 века теология, спекулации, църковна доктрина и разказване на истории. Опитвам се да се върна към абсолютната основна история за това кой беше Исус, какво каза, какво преподаваше и какво направи.
Джей Парини
Предишна
1
...
60
61
(Текуща)
62
...
82
Следваща