Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 56
И все пак винаги се чувства така, сякаш тя просто изпълнява указанията на невидим оператор. Още ослепителна усмивка, перфектна, сега малко надута, бърз, флиртуващ поглед. . . Когато тя насочи погледа си към вас, сякаш осветява светлината на прожекторите ви и единственото нещо, което искате да направите, е да й угодите. Дори аз.
Бенедикт Уелс
Понякога Божиите пътища не са нашите пътища. Той може да направи нещо, което изглежда неясно или дори противоречиво. Трябва да Му вярваме, дори когато не Го разбираме.
Бени Хин
Няма значение какво мисли някой друг за живота ви. Важно е само какво мислите за него и какво сте решили да направите от него.
Бетани Франкел
Бог създаде Блуса веднага след като направи жената.
Би Би Кинг
Понякога най-лесният начин да направите нещо е да бъдете малко наивни по въпроса.
Бил Джой
Не можете да направите всички щастливи.
Бил Козби
Ако слушате внимателно какво ви казва дете, ще видите, че той има какво да направи. Така че слушам. И аз им отговарям възможно най-сериозно. И ако не знам отговора, ще им кажа, че не знам.
Бил Козби
Не се занимавайте с грешките си - иначе никога няма да ги направите.
Бил Мъри
Ако сте сериозен лидер, ще прочетете. Ще прочетете всичко, което можете. Ще четете, когато ви се иска, и ще четете, когато не. Ще направиш всичко, което трябва да направиш, за да увеличиш лидерския си принос, защото знаеш не по-малко от мен, че това ще те направи по-добър.
Бил Хайбълс
Развийте отразяващата си воля и придобийте по-добра представа, преди да кажете или направите нещо.
Бил Хайбълс
Бог не те е направил лидер, който да отговаря на неща през целия ден. Той те направи лидер, който да движи нещата напред.
Бил Хайбълс
Подсъзнанието не може да направи разлика между това, което е реално и това, което си представя.
Боб Проктър
Парите се използват само за две неща. Първо, това е да ви направи удобно и колкото по-удобни сте, толкова по-креативни ще станете. И другата цел е, че ви позволява да разширите предоставяната от вас услуга далеч отвъд собственото си присъствие.
Боб Проктър
Никакво четене или запаметяване няма да ви направи успешни в живота. Разбирането и прилагането на мъдрата мисъл е от значение.
Боб Проктър
Просто разберете, че доброто, което искате, вече е тук. Всичко, което трябва да направите, е да се съгласувате с него. И вие го правите чрез собственото си мислене.
Боб Проктър
Малките неща, които правите, могат да направят голяма разлика. Какво се опитвате да постигнете? Какво малко нещо можете да направите днес, което ще ви направи по-ефективни? Вероятно сте само на една крачка от величието.
Боб Проктър
Разказването на истории за паметта ви за случилото се може да забавлява известно време, но ако това е всичко, което можете да направите, става доста скучно доста бързо.
Брад Блантън
Свободната воля е усещането да направите избор. Усещането е истинско, но изборът изглежда илюзорно. Законите на физиката определят бъдещето.
Брайън Грийн
Направи ни услуга и си хвърлете устата зад борда.
Брандън Мъл
Да бъдеш умен може да направи щастието неуловимо. Да бъдеш НАИСТИНА умен може да ти помогне да го намериш на повече места от повечето.
Брандън Мъл
Джес беше натиснала спусъка тази вечер. Никое ченге не направи това, без да мине през ада. Нямаше значение кой е в другия край на куршума.
Браян Фрийман
Ще се изненадате какво ще направите, за да останете живи.
Брент Уийкс
Предишна
1
...
55
56
(Текуща)
57
...
82
Следваща