Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 51
Не е ваша част да ръководите или контролирате творческия процес. Всичко, което трябва да направите с това, е да запазите визията си, да се придържате към целта си и да запазите вярата и благодарността си.
Уолъс Д. Уотлъс
Прогонете завистта; можете да имате всичко, което искате, и не е нужно да завиждате на никой мъж за това, което има. Преди всичко внимавайте да не таите злоба или вражда към никого; да направите това ви откъсва от ума, чиито съкровища се стремите да направите свои. Оставете настрана всички тясно лични амбиции и решете да търсите най-висшето благо.
Уолъс Д. Уотлъс
Отървете се от идеята, че Бог иска да се жертвате за другите и че можете да си осигурите благоволението му, като го направите; Бог не изисква нищо подобно от вас. Това, което Той иска, е да извлечете максимума от себе си, за себе си и за другите; и можете да помогнете на другите повече, като извлечете максимума от себе си, отколкото по друг начин.
Уолъс Д. Уотлъс
Не винаги е лесно да се направи разлика между мисленето и гледането през прозореца.
Уолъс Стивънс
Целта на поезията е да направи живота завършен сам по себе си.
Уолъс Стивънс
Ако успеете да приемете факта, че хората ще се ядосат на вас, когато направите това, което сметнете за правилно, ще сте наред.
Упи Голдбърг
За да бъде щастлива, една жена трябваше да мисли усилено, по време на дълги часове на тишина, как да направи всяка малка крачка напред.
Фатима Мерниси
Една жена може да измине километри, без да направи нито една крачка напред. Като дете, родено в харем, инстинктивно знаех, че да живееш означава да отваряш затворени врати. Да живееш означава да гледаш навън. Да живееш означава да излезеш. Животът е престъпление.
Фатима Мерниси
В един град е много трудно да се направи ресторант, ресторант за авангардна кухня, където всяка година трябва да променяте цялото меню.
Феран Адриа
Когато влязох в светлината и звука на моста, Ариго направи крачка назад, сякаш смъртта на майка му беше някаква инфекция, която можеше да се зарази, но аз го разбрах.
Филип Казан
Всички сме трофеи на Божията благодат, някои по-драматично от други; Исус дойде за болните, а не за здравите, за грешниците, а не за праведните. Той дойде да изкупи и преобрази, да направи всичко ново. Нека тръгнете напред по-отдадени от всякога, за да подхранвате душите, които докосвате, тези нежни животи, които са издържали огромните атаки на Вселената.
Филип Янси
Ние, последователите на Исус, сме служителите, назначени да изпълняват Божията воля на земята. Твърде лесно очакваме Бог да направи нещо за нас, когато вместо това Бог иска да го направи чрез нас.
Филип Янси
Всичко, което ви кара да се съмнявате, да повдигате или възражения, или просто притеснения относно това - и те винаги поставят информацията в долната част на екрана, така че наистина не можете да я прочетете - всеки път, когато видите компания да направи това, рекламата става по-малко ефективна. Комуникацията става по-малко ефективна.
Франк Лунц
Обществеността иска да знае защо или защо не. Те не искат да знаят как ще го направите.
Франк Лунц
Господ Бог ни носи през целия живот така, както бащата носи детето си. Господ ме носеше и все още е. Той те направи. Той знае в какво си добър. Той знае какво можете да направите и какъв можете да станете. Вярвай му. Обичам го. Той винаги ще те обича обратно.
Франк Перети
Някои хора бягат от съмнението и се връщат назад. Опитвате се за всички духовни лепенки, които можете да намерите... когато всъщност, това, което трябва да направите, е да продължите напред, да приемете тези съмнения и да работите чрез тях.
Франк Перети
Направете най-доброто, което можете да направите, и изчакайте резултатите с мир.
Франклин Делано Рузвелт
Време е да направите нещо, не можете просто да се лутате из града и околностите през целия си живот, превръщайки се в някакъв тъжен призрак.
Франсеск Миралес
Бог със сигурност не е застрашен от науката; Той направи всичко възможно.
Франсис Колинс
Човек, който всеки път е прав, едва ли ще направи много.
Франсис Крик
Опитвате ли се да направите нещо с живота си или да сложите кръст върху него, като всички останали?
Фред Варгас
Ще трябва да продължите да казвате това - аз съм пролетариатът, аз съм хората. Аз не съм прасето. Трябва да направите разлика.
Фред Хамптън
Предишна
1
...
50
51
(Текуща)
52
...
82
Следваща