Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 50
Комунизмът беше чудесна система за правене на хората еднакво бедни - всъщност нямаше по-добра система в света за това от комунизма. Капитализмът направи хората неравномерно богати.
Томас Фрийдман
Нетскейп оживи интернет с браузъра. Те направиха интернет, за да може баба да го използва и внуците й. Второто нещо, което Нетскейп направи, комерсиализира набор от отворени протоколи за предаване, така че никоя компания да не може да притежава мрежата.
Томас Фрийдман
...най-голямото добро трябва да се направи за другите, а не за себе си...
Тонино Гуера
Душевното преживяване само по себе си отваря очите по-широко от преди и нищо не може да се направи по въпроса.
Торни Линдгрен
Човек трябва да направи избор, това трябва да направи, той трябва да избере.
Торни Линдгрен
Думите, когато стигнаха до сърцето ми, бяха толкова нежни и познати - и толкова много тъжни: Какво е това, което направи?
Тоска Лий
Късите панталони са практически униформа в гардероба на всяка жена. Ушитите къси панталони са подходящи за тичане, а ако сте на 18, можете да се разминете с изрязани дрехи. Но е много лесно да направите грешка с къси панталони.
Трини Уудол
Човек може да направи каквото пожелае, ако се съгласи да носи отговорност за това.
Уилям Съмърсет Моъм
Ние отказваме да споделяме ресурси; управляваме безотговорно. Ако сме уверени, ако имаме някои от нашите културни ценности, тогава бихме по-ангажирани да помогнем на хората си от бедност и да създадем среда, която да направи възможно нашите приятели да ни помагат.
Уангари Маатаи
Той направи своя избор, тоест по-точно нищо не направи.
Уве Тим
Знам кой съм и знам в какво вярвам и това е всичко, което трябва да знам. Така че правите това, което трябва да направите. Това, което мисля, че се случва е, че правим ситуацията по-сложна, отколкото трябва да бъде.
Уил Смит
Погледнете 5-те си най-близки приятели. Те са това, което сте. Ако не харесвате кой сте, знаете какво да направите.
Уил Смит
Ако не направите живота на някого по-добър, си губите време напразно.
Уил Смит
Знаете ли какво ни направи най-голямата, най-злобната, ядеща от Биг Мак, преброяваща калории, доминираща в света мощна държава в историята на човешката раса? Стремежа към щастие. Не щастие. Преследването.
Уил Фъргюсън
Не е ли великият край на религията и по-специално на славата на християнството да потуши злокачествените страсти; да ограничи насилието, да контролира апетитите и да изглади недостатъците на човека; да ни направи състрадателни и мили и прощаващи един на друг; да ни направи добри съпрузи, добри бащи, добри приятели; и да ни направи активни и полезни в изпълнението на съответните социални и граждански задължения?
Уилям Уилбърфорс
За да бъдеш добър лидер, трябва да си добър комуникатор. Като лидер трябва да съобщавате намерението си при всеки шанс, който получите, и ако не успеете да го направите, ще платите последствията.
Уилям Х. Макрейвън
Понякога не знаете защо, но се чувствате привлечени да направите нещо.
Уим Хоф
Но точно както компания за ваксини, изправена пред фалит, в крайна сметка ще оцелее не като направи най-добрата ваксина в света, а по-скоро най-лошия вирус в света, така и фирмите за бодигард и охрана се нуждаеха от най-злите терористи в света, за да просперират, а не от най-големите експерти по сигурността. Това беше капитализъм, Ханджа разбра как светът може да се извие и да захапе собствената си опашка като змията уроборос. И той знаеше как да превърне това в бизнес и да извлече максимални приходи. Нямаше по-добър бизнес модел от това да притежаваш и вируса, и ваксината. С едната си ръка парцелирахте страха и нестабилността, а с другата гарантирахте безопасност и спокойствие. Бизнес като този никога няма да пропадне.
Ун Су Ким
Всички продуценти ви насърчават, каквото и да е, да го направите повече. Ако имате шега, може ли да е по-смешно? Ако имате последователност от действия, може ли да бъде по-вълнуващо? Това е естеството да си продуцент.
Уолтър Хил
Няма причина за притеснение относно финансовите дела. Всеки човек, който иска да направи това, може да се издигне над нуждите си, да има всичко необходимо и да стане богат.
Уолъс Д. Уотлъс
Човекът, който е достатъчно мъдър, за да знае кое е правилното нещо, който е достатъчно добър, за да желае да прави само правилното нещо, и който е способен и достатъчно силен, за да направи правилното нещо, е наистина велик човек.
Уолъс Д. Уотлъс
Всеки човек, който развие силата да възприема истината и който може да покаже, че винаги знае какво да направи правилното нещо и че може да му се вярва, че ще направи правилното нещо, ще бъде почитан и напреднал.
Уолъс Д. Уотлъс
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
82
Следваща