Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 33
Добрият филм не може да се направи без голям разход на енергия, време и мисли. А за да снимаш лош филм... Такива хора и без мен са достатъчни.
Венсан Касел
Причината, поради която се гордея с участието си в пънк движението, е, че мисля, че наистина имплантира съобщение, което вече беше там. Хипитата ми го казаха, но пънкът направи нещо готино за хората да се отстояват, което е, че не вярваме на правителството, а сме против правителството.
Вивиан Уестууд
Носете кърпа вместо палто, това е много шик. Или боксовите шорти на мъжа ви с колан, или нещо от баба ви. В момента всичко е свързано със "направи си сам".
Вивиан Уестууд
Купете по-малко, изберете добре: това е максимата. Качество, а не количество. Това е най-екологичното нещо, което можете да направите.
Вивиан Уестууд
Мисля, че понякога трябва просто да си представите нещо, което изглежда доста невъзможно. Като си представяте нещо, което е невъзможно, автоматично искате да можете да го направите възможно.
Вим Вендерс
Най-политическото решение, което вземате, е там, където насочвате очите на хората. С други думи, това, което показвате на хората от ден на ден, е политическо... И най-политически индоктриниращото нещо, което можете да направите на човек, е да му показвате всеки ден, че не може да има промяна.
Вим Вендерс
Нито един човек не е способен сам по себе си да направи идеално престъпление; случаят обаче е способен на това.
Владимир Набоков
Но във военните години аз усвоих много важен урок: човек винаги може да направи малко повече от това, което вчера изглеждаше границата на силите му.
Голда Меир
Стандартите са добри, тъй като те са достатъчно много, че да се направи избор.
Грейс Хопър
Всеки един от нас може да направи нещо, колкото и да е малко, за да се промени.
Дезмънд Туту
Всичко, което войната може да направи, мирът може да направи по-добре.
Дезмънд Туту
Може да бъде полезно просто да направите писмен или умствен списък на нещата, които правите всеки ден. След това си дайте умствена заслуга за всеки от тях, колкото и малък да е той. Това ще ви помогне да се съсредоточите върху това, което сте направили, вместо върху онова, което не сте стигнали. Може да звучи опростено, но работи.
Дейвид Бърнс
Не е нужно да правите нищо особено достойно, за да създадете или заслужавате самоуважение; всичко, което трябва да направите, е да изключите този критичен, нестабилен, вътрешен глас.
Дейвид Бърнс
Има само един човек, който някога би могъл да те направи щастлив и този човек си ти.
Дейвид Бърнс
Сблъскването със страховете си и позволяването на правото да бъдеш човек може, парадоксално, да те направи далеч по-щастлив и продуктивен човек.
Дейвид Бърнс
Не се страхувайте да направите голям скок. Пропастта не може да бъде преодоляна с малки стъпки.
Дейвид Лойд Джордж
Публиката възприема само това, което актьорът иска да направи с другия актьор.
Дейвид Мамет
Работата на писателя е да направи пиесата интересна. Работата на актьора е да направи представлението истинско.
Дейвид Мамет
Една от по-фантастичните възможности е, че човекът ще може да направи биологични въглеродни копия от себе си.
Алвин Тофлър
Изпуснете цялата тема и я изхвърлете от ума си и оставете подсъзнанието си да направи своето.
Джеймс Уеб Янг
Ако направите една крачка към положителна промяна, тази божествена енергия ще направи сто крачки към вас. Ще ви се отворят нови светове и невероятни възможности. Синхронностите, които ще започнат да се появяват във вашия живот, ще се превърнат в източник на наслада и удивление.
Джоан Борисенко
Три неща жената може да направи от нищо: рокля, салата и семейна сцена.
Джон Баримор
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
82
Следваща