Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 32
Ако искате да развиете мускул, трябва да вдигнете нещо извън зоната си на комфорт. Натиснете отвъд това, което е удобно, ако не го направите, няма да има растеж.
Антъни Робинс
Създаване на промяна - Първата стъпка към създаването на всяка промяна е да решите какво искате да направите, така че да имате към какво да се придвижите.
Антъни Робинс
Човек обикновено има две причини да направи нещо, добра причина и истинската причина.
Томас Карлайл
Казваме, че истината ще ни направи свободни. Да, но тази истина е хиляда истини, които растат и се променят.
Уолтър Липман
Рационалният човек, действащ в реалния свят, може да бъде определен като онзи, който решава къде ще намери баланс между това, което желае, и това, което може да се направи.
Уолтър Липман
Функцията на новините е да сигнализират за събитие, функцията на истината е да извади наяве скритите факти, да ги постави във връзка помежду си и да направи картина на реалността, върху която хората могат да действат.
Уолтър Липман
Банкирането е много добър бизнес, ако не направите нищо тъпо.
Уорън Бъфет
За да спечелите, първото нещо, което трябва да направите, е да не загубите.
Уорън Бъфет
Кой може да направи нещо след Бетховен?
Франц Шуберт
Обвинявам потребителското общество в това, че то ме направи такъв какъвто съм: ненаситен. Обвинявам моите родители в това, че те ме направиха такъв какъвто съм: безхарактерен. Аз често обвинявам другите, че не обвиняват самите себе си.
Фредерик Бегбеде
Ролята на Бог не е да направи живота ни по-лесен, да накара трудните неща да изчезнат или да ги направи вместо нас. Ролята на Бог е да ни даде визията да знаем какво трябва да направим, да ни благослови с качествата на душата, от които ще се нуждаем, за да ги направим сами, независимо колко трудни могат да бъдат те, и да ни придружи в това пътуване.
Харолд Кушнер
Целостта означава да бъдеш цял, ненарушен, неразделен. Описва човек, който е обединил различните части на своята личност, така че вече няма раздвоение в душата... За почтения човек животът може да не е лесен, но е прост: Разберете какво е правилно и го направи. Всички други съображения са на второ място.
Харолд Кушнер
Обстоятелствата в живота ви са ви квалифицирали по уникален начин да дадете принос. И ако вие не направите този принос, никой друг не може да го направи.
Харолд Кушнер
Изглежда има нещо в човешката душа, което ни кара да мислим по-малко за себе си всеки път, когато направим нещо лошо... И може би е добре за нас да се чувстваме така. Това може да ни направи по-чувствителни към това, което правим грешно, и да ни накара да се покаем и да растем.
Харолд Кушнер
Никога не вземайте решение. Нека някой друг да го направи и тогава, ако се окаже, че е грешно, можете да го откажете и ако той е правилният, можете да го спазвате.
Хауърд Хюз
Мисля, че неспособността на моето поколение да говори в абсолютни изрази, що се отнася до политиката, е много положително нещо; това ни направи по-нюансирани, направи ни по-сложни.
Хишам Матар
За да успеете, трябва да направите нещо и да бъдете много зле в това известно време. Трябва да изглеждаш зле, преди да можеш да изглеждаш наистина добре.
Барбара де Анджелис
Винаги съм казвал, че нямам нищо против една жена да прави всичко, което мъжът може да направи, стига тя да се прибере навреме, за да сготви вечеря.
Бари Голдуотър
Жените не могат да направят нищо. Няма абсолютно нищо, което не можем да направим. Ние сме далеч по-силни по много начини от мъжете. Път, много по-силен от мъжете. И това е моето послание към всяка жена, която срещам - което включва и вас - няма нищо, което не можете да направите, и знаете това.
Бети Уилямс
Да кажа, че на ежедневна база можете да направите разлика, добре, че можете. Един акт на доброта на ден може да го направи.
Бети Уилямс
Изкуственият интелект, енергията, биотехнологиите са обещаващи области, в които можете да направите много. Това бих направил, ако започвах днес.
Бил Гейтс
Днес е факт, че един на десет хиляди от нас може да направи технологичен пробив, способен да поддържа всички останали.
Бъкминстър Фулър
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
82
Следваща