Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Направа" - страница 29
Човекът трябва да живее, знаеш, трябва да си проправи път и да намери смисъла си в живота и любовта. За да го направи, той се нуждае от кафе, има нужда от кафе и кафе.
Либа Брей
Харесваше ми да намирам мръсотия по хората. Това направи всичките ми престъпления да изглеждат тривиални.
Лиза Лутц
Свети отче, прости ми за роптането. Знам, че прозвучах точно като израилтяните. Копнея да се спра не на Самото, а на Теб. Направи ме мъдър като стария дървар – доволен от това, което знам, а не обезпокоен от това, което не знам.
Линда Дилоу
Вселената заговорничи, за да разкрие истината и да направи пътя ви лесен, ако имате смелостта да следвате знаците.
Лиса Ангър
Жените нямат чувство за хумор. На тях не им трябва. Всемогъщият ги направи като постоянна шега на мъжете. От което човек може логично да заключи, че Всемогъщият е жена.
Лорета Чейс
Ако мога да напиша книга, която ще помогне на света да направи малко по-смислена за тийнейджърите, то затова бях поставена на планетата.
Лори Халсе Андерсен
Растежът и промяната никога не са лесни... Ако беше лесно, щяхте да го направите отдавна.
Лорънс Лешан
Най-голямата грешка, която всеки от нас може да направи, е да мисли, че любовта е чувство, емоция. Въобще не е това. Тя е действие.
Луан Райс
Властта е опасно нещо. Бъди внимателен, да не злоупотребяваш с нея и да не позволиш да те направи тиранин.
Луиза Мей Олкът
Тъжното във всяка работа, предполагам, е – но в моята се вижда особено отчетливо, – че винаги ви търсят да направите същото нещо, което вече сте правили.
Джеръми Айрънс
Здравата работа не е убила никого до сега, но защо да и даваме възможност да го направи?
Едгар Берген
Убеден съм, че светът не е само блато, в което се тъпчат мъжете и жените; и там си и отиват. Има нещо величествено сред жестокостта и трагедиите, и върховно предизвикателство за интелекта е да направи така, че най-благородното и най-доброто да преобладава в нашето необикновено наследство.
Чарлз Биард
Да се направи Москва образцов комунистически град - това е дело на чест за целия съветски народ.
Леонид Брежнев
Най-лошото нещо, в което бих могъл да бъда обвинен, е че съм пич само за себе си. Но най-лошото нещо, което една жена може да направи, е да не казва нищо. Особено, когато започвате връзка.
Мат Дилън
Ако аз трябваше да сложа някакво име, бих искал, че всичките ми книги да са забавления. Мисля, че първото нещо, което трябва да направите, е да грабнете читателя за ухото и да го накарате да седне и да слуша. Накарайте го да се смее, и да чувства. Ние всички искаме да се забавляваме и то на много високо ниво.
Джон льо Каре
Джентълменът винаги ще поиска прошка, преди да направи това, което е непростимо.
Константин Мелихан
Ако синът ти е излязъл от младенческата възраст дързък и безсрамен, склоняващ се към кражби и лъжи, направи го гладиатор. Дай в ръцете му меч или нож и се моли по-скоро да бъде разтерзан от зверовете или убит. Защото ако той остане жив, от пороците му ще загинеш ти. Не чакай от него нищо добро. Лошият син е по-добре да загине.
Менандър
Едно лице е твърде слабо основание да ни направи щастливи.
Мери Уъртли Монтегю
Президентът Елцин направи много, за да разруши комунистическата система и да тласне Русия към цивилизованите страни. Посоката на руската политика във всички области ще остане същата през следващите три месеца, докато изпълнявам длъжността президент. В бъдеще много ще зависи от това кой ще бъде избран за президент; въпреки това вярвам, че ще бъде прогресивен човек.
Владимир Путин
Всички граждани на Русия трябва да бъдат поставени при еднакви условия. Как ще го направите зависи от вас.
Владимир Путин
Трябва да има конкретен човек, който може да бъде обесен, ако не направи нищо.
Владимир Путин
По време на разпадането на Съветския съюз, за да избегне развитие в постсъветското пространство по югославския сценарий, Руската федерация направи безпрецедентни жертви в историята на човечеството - тя се отказа от десетки хиляди квадратни километри от своите изконни територии. Добре или лошо, сега няма да кажем, но се случи. И сега да слушаме всякакви глупости за това, че дължим на някого едни пет километра, е абсолютно недопустимо. Питаловски район на Псковска област ... От мъртво магаре ушите им, а не Питаловски район.
Владимир Путин
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
82
Следваща