Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 9
Вие няма да получавате 60 000$ на година след училище. Вие няма да станете вице-президент на компания със спътников телефон в колата, преди да печелите пари за тях.
Бил Гейтс
Преди две години узнах от тибетски монаси, че има три страшни неща, които могат да възникнат с човек - това са красота, слава и богатство.
Брад Пит
Преди няколко години на въпроса, какво бих направил пет минути преди края на света, аз отговорих: бих скочил с парашут. Сега аз бих предпочел да съм зает с това да правя любов с жена ми.
Венсан Касел
Всъщност е невероятно колко европейски филми - италиански, френски, немски и английски - са възстановили определена територия на публиката в своите страни през последните няколко години.
Вим Вендерс
Години наред изглеждаше, че правя лобиране на политици и други, за да ги убедя, че европейската култура има нужда от филми и че трябва да я защитим.
Вим Вендерс
В края на 80-те години количеството немски филми е намаляло до четири или пет процента от пазара, а останалите 95 процента са американски. Сега това са 20 до 30 процента немски продукции.
Вим Вендерс
На 16 години ти правиш определени грешки, защото още много не знаеш.
Аланис Морисет
През годината, когато навърших деветдесет, исках да си направя подарък за една нощ на дива любов с девствена девойка.
Габриел Гарсия Маркес
Възрастта не е на колко години си, а на колко години се чувстваш.
Габриел Гарсия Маркес
Моисей ни е водил през пустинята 40 години, за да ни доведе до единственото място в Близкият Изток, където няма нефт.
Голда Меир
Знам, че мога да бъда вечно щастлив, но знам и срока на вечността - 10 години.
Джим Кери
Ако главната цел в живота е не количеството преживени години, а честа и достойнството, то каква е разликата, кога ще умреш?
Джордж Оруел
Годините летят твърде бързо, дните продължават твърде дълго.
Джоузеф Хелър
Успехът при мен дойде на 30 години. Може би не толкова бързо, както исках. Затова пък се научих да ценя всички свои достижение и ги ценя.
Ева Лонгория
Ако всички знаехме, че ще доживеем до 150 години, всички щяхме да подходим към живота си много различно.
Ерик Богосян
Тя си помисли колко ценно е да може да познава друг човек в продължение на много години. В него имаше несравнимо богатство.
Алис Уокър
На 73 години съм. Роден съм в Йерусалим. Аз съм първият министър-председател на Израел, роден тук. Аз съм единственият бивш генерал, който стана премиер.
Ицхак Рабин
Не се бойте да порастнете: във всяка възраст си има своя прелест. Отминалите години не са само трудности и загуби, а преди всичко опит, мъдрост, чувство за хумор, спокоен и трезв поглед на всичко произтекло в живота.
Катрин Деньов
Не мога да мина под земята в продължение на година, десет години, през целия си живот, в очакване на свободата да ми бъде предоставена. Свободата е нещо, което трябва да вземете за себе си.
Кори Доктороу
Ако в края на годината мога да кажа, че съм видял десет истински - без никакви отстъпки добри филми, тогава годината е била успешна.
Куентин Тарантино
Цялата умствена работа, която свърших тази година, е насочена към положителни промени.
Луиз Хей
Не забравяйте, че сте се критикували от години и това не е работило. Опитайте да се одобрите и вижте какво ще се случи.
Луиз Хей
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
82
Следваща