Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 72
Служителите на Гугъл също са свободни да искат обратна връзка по конкретни теми по всяко време на годината, вместо да чакат за един ден.
Ласло Бок
Прекарахме десетилетия да бягаме от нея, избягвайки ударите, които се опитват да ни свалят, ставайки отново и отново, за да започнем отначало. Самотата. Това чудовище, което с годините се превръщаме в оправдание за нашите неуспехи.
Лаура Риньон Сирера
До 1930, когато Луи навлиза в тийнейджърските си години, Калифорния е възхитена от евгеника и в крайна сметка ще стерилизира около двадесет хиляди души.
Лаура Хиленбранд
Израснах в Мароко. Родена съм мюсюлманка и всяка година празнувах Коледа в голяма бяла къща в страната, по средата между Мекнес и Фес.
Лейла Слимани
Образът й го преследваше като песен на английски, от която не разбираше нито дума, но чиято мелодия продължаваше да звучи в главата му дори години по-късно.
Лейла Слимани
С годините идва мъдростта. Аз не съм шегаджия и хуморист.
Леонид Куравльов
Той беше на 27 години, от които последните 4 прекара във войната и всяка интелигентна млада жена, особено в бяла рокля, можеше лесно да го развълнува с успешно имитирана или естествена комбинация от духовна чистота и жизненост.
Леонид Юзефович
От 4000 души, загубили работата си за една година, само 10 процента или 400 загубиха, защото не можеха да вършат работата. Деветдесет процента, или 3600 от тях, са загубили, защото не са развили личността за успешно справяне с други хора!
Лес Гиблин
И така, на тринадесет години съм - време е да погледна трезво на живота.
Л. П. Хартли
Съществуването на друг, конкуриращ се превод е нещо добро като цяло и само незабавно обезкуражаващо за един човек - преводачът, който след една, две или три години повече или по-малко внимателна работа, вижда друга, и може би по-добра версия изглеждат сякаш за една нощ.
Лидия Дейвис
Знаехме, че сме обречени. Целувката беше топло приемане на години на караници, години на консумация на храни, които намирах за едва ядливи, и Хенри, който подреждаше след някой, който вече смяташе, че е подредила. Когато целунах Хенри, не си представях бивше гадже №13; Представих си съпруг №1.
Лиза Лутц
Ако сега работите на 70-те или 80-те си години на бързо променящ се пазар на труда, тогава поддържането на производителност вече не е свързано с усъвършенстване на знанията – а за отделяне на време, за да направите фундаментални инвестиции в повторно учене и преквалификация.
Линда Гратън
Поглеждайки назад към своите тийнейджърски години, повечето възрастни се чувстват благодарни, че няма лесен за достъп документ за всички тъпи неща, които са направили.
Лиса Дамур
Ако е имало някакъв напредък в китайското общество и политика през последните 20 години, това е всичко, защото гражданите настояват за промени.
Лиу Сяобо
Защото всичките години, които е прекарал без нея, сега са притъпени, губят формата и цвета си – сякаш той минава през тях и току-що си спомня какво е да си напълно буден.
Лора Барнет
Трябваше да изчакам две или три години, за да осъзная наистина това, което винаги съм подозирал: че тази история надминава по романтика и интензивност най-невероятните измислици.
Лоран Бине
Мразя мисълта, че мога бавно да тлея години наред и да не си спомня колко много те обичам.
Лорен Фуше
Европа беше в хватката на много сериозна икономическа криза от няколко години, така че имаше големи съкращения на финансирането за борба с тероризма, на финансирането на разузнаването. Така че нямаме работна сила, за да извършваме този вид наблюдение.
Лорета Наполеони
Той ме гледа през дима, през оградата. Той никога не откъсва поглед от мен. Косата му е корона от листа, от тръни, от пламъци. Очите му пламтят от светлина, повече светлина от всички светлини във всеки град в целия свят, повече светлина, отколкото бихме могли да измислим някога, ако имахме десет хиляди милиарда години.
Лорън Оливър
Сега по-скоро бих се заразил с любов за най-малка част от секундата, отколкото да живея сто години, задушен от лъжа.
Лорън Оливър
По душа съм момиче от осемнадесети век. Нямам нищо против да бъда оставен в Лондон през 1715 година, в разгара на цялата драма на хановерското наследство.
Лорън Уилиг
Не бях осъзнал колко интензивни ще бъдат първите няколко години от училище. Когато ви разпределят 40 книги на седмица... няма много място за романи.
Лорън Уилиг
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
82
Следваща