Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 6
Колко странно е, че такива малки неща изведнъж ни идват на ум а това, което ни е вълнувало с години е забравено.
Мурасаки Шикибу
Корените на поражението, положени от някои от елементите на нашата партия през две-три години след 1980, направиха победата трудно постижима.
Нийл Кинък
През последните три години беше постигнат забележителен напредък в увеличаването на производството на пшеница, ориз и царевица в няколко от най-гъсто развиващите се страни в Южна Азия, където широко гладът се появи неизбежен само преди пет години.
Норман Борлауг
По-добре десет години водене на преговори, отколкото един ден война.
Андрей Громико
С всяка година е все по-сложно и по-сложно да предвидиш бъдещето.
Пабло Ескобар
Когато сте в началото на 20-те, любовният ви живот сякаш избухва на всеки 20 минути. Когато навършите тридесетте, това е на всеки пет или десет години.
Патрик Марбър
През първите 50 години от живота си хранителната индустрия се опитва да ви направи дебели. След това, през вторите 50 години, фармацевтичната индустрия ви лекува за всичко.
Пиер Дюкан
Гледането на телевизия в онези дни не беше същото, както е и днес. След години на слушане на радио, ние открихме, че черно-белите образи са хипнотизиращи.
Анет Фуничело
Не съм попадал на някой, който да ми повлияе, но никога не знаеш. Може да се случи след година или следващият месец. Обичам просто да се отдавам на момента.
Морис Гиб
Ако у вас се е появила една мисъл за година, значи, годината не е била напразна.
Анри дьо Монтерлан
Минутите са дълги, а годините краткотрайни.
Анри-Фредерик Амиел
Ако ще прекарвате две или три години от живота си, работейки върху нещо, трябва да направите филм, който се обсъжда, влияе на културата и се занимава със света, в който живеете.
Скот Рудин
Роден съм в годината, в която Титаник потъна. Титаник потъна надолу, а аз се издигнах. Това ви казва малко за справедливостта на живота.
Стъдс Търкъл
Мечтите от 1960-те години започват да изчезват през 1970 години. Икономиката се срива, а също така и оптимизмът на метаболистите.
Тойо Ито
Има минути, за които можеш да отдадеш месеци и години!
Антон Чехов
Зародишите на съществуването, съдържащи се на това място на земята, с достатъчно храна и достатъчно пространство за разширяване, биха запълнили милиони светове в течение на няколко хиляди години.
Томас Малтус
Един инвестиран паунд за пет години дава същия резултат като пет лири, инвестирани за една година, като продуктът е пет лири годишно.
Уилям Стенли Джевънс
Оковите на военния деспотизъм веднъж поставени на нацията, ще минат години преди да се отърсят от тях.
Уилям Хенри Харисън
Защо жената усърдно десет години се опитва да промени навиците на мъжа си, а след това се оплаква, че не е това човекът, за когото се е влюбила?
Барбра Стрейзънд
Обичам да правя солови албуми, защото с течение на годините това се превърна в по-скоро истински личен израз на разказване на истории и мечти и работя по начин, който има повече контрол.
Брус Дикинсън
Винаги съм имал много приятели и сега, на шейсет години, съм изправен пред четири стени като обикновен затворник.
Алберт Кеселринг
Но не намерих никакво положително вдъхновение в следването си, докато наближих деветнадесетата си година.
Георг Брандес
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
82
Следваща