Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 5
След като прекарах 37 години от живота си в армията като резервист и никога не бях срещал гей през цялото това време и никога не бях говорил за това през всичките тези години, просто си помислих защо, по дяволите, те не трябва да служат ? Те са американски граждани. Стига да не правят неща, които са вредни за някой друг... Така че излязох за това.
Бари Голдуотър
Петнадесет години преди да стана екранен актьор, бях в театъра. Голяма част от работата ми беше комедия, която обичах да правя. По-трудно е.
Бен Кингсли
След тридесет години тялото има свой собствен ум.
Бет Мидлър
Аз бих се омъжила само ако намеря мъж с петдесет милиона долара, като половината от тези пари ми даде до омъжването и гарантира, че ще умре в течение на година.
Бети Дейвис
Но не слушайте този, който ви казва, че да бъдеш актьор е тежка работа. Тежка работа е да си залепен за завода 20 години. Или да ходиш ден за ден на работа, която не можете да търпите.
Брус Уилис
Вярно е, аз съм с вързан език. Трябва да живея 50 години с мен, за да започна да осъзнавам за какво говоря.
Ал Пачино
Ако срещнете истинската си любов, тогава тя няма да отмине от вас - нито за седмица, нито за месец, нито за година.
Габриел Гарсия Маркес
Поразително е, колко умен става политика десет години след момента, когато е трябвало да бъде умен.
Дейвид Лойд Джордж
Много хора казват, че винаги се връщаш към това, в което си добър. Футболът е 25 години от живота ми, така че може би ще се върна към него по някакъв начин.
Денис Бергкамп
Бройте възрастта си с приятели, а не с години. Бройте живота си с усмивки, а не сълзи.
Джон Ленън
Зрялостта не са години, а състояние на познание на самите себе си.
Джон Фаулз
Понякога да се замислиш за нещата е грешка, произтичаща от гордост, но предполагам, че живееш вътре в един момент с години, движиш се с него и усещаш как расте и пуска корени, докато докосне всичко, което виждаш.
Колъм Маккан
Аз съм облечен в черно, защото това е практично. Изглеждаш по-тънък, изглеждаш чист, даже ако не е наистина така. Азиатците са знаели това хиляди години.
Кристофър Уокън
Когато си на осем години нищо не ти е работа.
Лени Брус
Ние се научихме през последните години да превеждаме почти целия си политически живот в термините на конспирацията. И шпионския роман, както никога преди това, получи своето признание.
Джон льо Каре
Боя се, че малко жени са имали същата причина като мене да мислят, че дългите тъжни години на младостта са си стрували да се живеят в името на средната възраст.
Дуайт Айзенхауер
Времето - то не лекува. То не заздравява раните, а просто ги покрива с марлена превръзка от нови впечатления, нови усещания, жизнен опит. И понякога се вкопчваш в нещо, тази превръзка отлита и свеж въздух попада върху раната, подарявайки ти нова болка... нов живот. Времето е лош лекар. Кара те да забравиш за болката от старите рани, като ти нанася нови и нови... Така и пълзим през целия живот, като негови ранени войници... И с всяка година в душата расте ли расте броя на лошо поставените превръзки.
Ерих Мария Ремарк
Имам един много практичен подход при отглеждането на децата. Сложих във всяка стая надпис: "Краен срок за освобождаване на стаята - 18 години".
Ерма Бомбек
За да не пострада хоросанът в фугите от замръзване, намокрете го с маслена утайка всяка година преди началото на зимата. Така обработен, той няма да позволи на сланата да влезе в него.
Витрувий
Либералното образование формира... едно тяло. Следователно тези, които от невръстни години получават обучение в различните форми на обучение, разпознават един и същи печат върху всички изкуства и общуването между всички изследвания и така по-лесно ги разбират всички.
Витрувий
Всеки живот има своите години, в които човек напредва като по досадна и прашна улица на тополи, без да му пука да знае къде се намира.
Макс Мюлер
Преди 30 години много икономисти твърдяха, че инфлацията е нещо като малко неудобство и че цената за намаляване на инфлацията е твърде висока цена, която да се плаща. Никой не би използвал тези аргументи днес.
Мартин Фелдщайн
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
82
Следваща