Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 36
Израснах в ерата: "Не вярвай на никого над 30 години." И, знаете ли, все още го чувствам. Не ми вярвай.
Джордж Лукас
Доналд Тръмп може да върне работни места, но те ще бъдат работни места с минимална работна заплата, а не високоплатените работни места от 50-те години.
Джоузеф Стиглиц
Икономика, в която повечето граждани се справят по-зле от година на година - икономика като тази в Америка - няма вероятност да се справи много в дългосрочен план.
Джоузеф Стиглиц
Животът е пълен с прекрасни страсти, които идват и си отиват с годините, но единственото, което никога няма да те подведе, е четенето.
Джудит Мартин
След тридесет години женствеността все още е задължителна за жените - и се превърна в опция за мъжете - докато истинската женственост остава гротескна до степен на непристойност. Междувременно цената на малкия напредък към половото равенство е отричането на женствеността като всякакъв вид отличителен характер.
Джърмейн Гриър
Красивата жена е на толкова години, на колкото самата иска да я видят.
Едгар Уолъс
Ако не се научите да се смеете на бедите, на вас просто няма да ви остане, на какво да се смеете на стари години.
Едгар Хау
Детската смъртност от 2000 година намалява с 2,65 милиона годишно. Това е процент от 7 256 детски живота, спасени всеки ден. ... Влудява ме, че повечето хора изглежда не знаят тази новина.
Едуард де Боно
Според мен, най-лошият, най-жестокият по отношение на пациент, даже ако той се отличава със силен характер се явява този вариант, когато му се съобщава точно количество месеци или години.
Елизабет Кюблер-Рос
Когато се потапяме на едно и също място с разлика от няколко години, винаги забелязваме промени - и със сигурност към по-лошо.
Жак-Ив Кусто
Професионален спортист - това е човек, който е съгласен да се състари и да си подаде оставката на възраст тридесет години.
Жан Жироду
Едно от най-забележителните неща, които откриваме за детето под 7-8 години, е неговата изключителна увереност по всички теми.
Жан Пиаже
Не ме интересуват холивудските филми. Не съм против холивудските филми, знаеш ли? Холивудските филми бяха много добри преди, през 50-те години.
Жерар Депардийо
Жената трябва да живее само един сезон от съществуващите четири, като цвете. Тя отново да се появява всяка година.
Жул Ренар
- Майка ти беше същата. През цялото време тя щеше да умре и доживя до деветдесет и две години. - И все пак тя умря, нали?
Зелда Фицджералд
Човек може да живее до сто години. Ние сами със своята невъздържаност, своята безпорядъчност и безобразно отношение спрямо собствения организъм свежда този нормален срок до много по-малки цифри.
Иван Павлов
Те обичат три месеца, карат се три години и страдат тридесет години.
Иполит Тен
Най-голямата загадка на живота е в това, че ти никога не знаеш, какво ще стане утре, след година или в следващото десетилетие. В любовта, както и в живота, няма правилни въпроси и отговори, а всичко е построени на внезапноста и изненадата.
Итън Хоук
На двадесет години собственият му глад мъчи по-малко от глада на другите.
Курцио Малапарте
От доста ранна възраст, или по-скоро детството, мечтаех да стана писател. В следващите години подчиних писането, както и всичко останало, на революционните цели.
Лев Троцки
С годините нашите грешки стават за нас незабележими.
Леонид Сухоруков
За мен да обичаш себе си започва с никога да не се критикуваме за нищо. Критиката ни заключва в самия модел, който се опитваме да променим. Разбирането и нежността към себе си ни помага да се измъкнем от него. Не забравяйте, че сте се критикували от години и това не е работило. Опитайте се да одобрите себе си и вижте какво ще се случи.
Луиз Хей
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
82
Следваща